SIMPOZION JUDEȚEAN „ARTA NE UNEȘTE ȘI NE FACE MAI BUNI”- fără taxă

SIMPOZIONUL JUDEȚEAN „ARTA NE UNEȘTE ȘI NE FACE MAI BUNI” face parte din PROIECTUL JUDEȚEAN „CULORILE PRIETENIEI”, ediția I, 2022, CAEJ, Prahova, poziția 141, un proiect educațional de dezvoltare a competențelor socio-emoționale prin art-terapie.
Simpozionul se adresează atât preșcolarilor și elevilor (0-IV), cât și cadrelor didactice.
Secţiunea I: pentru preșcolari și școlari – cu participare indirectă, cuprinde creații artistico-plastice, creații literare (poezii, compuneri, eseuri, referate, etc.) care reflectă experiențele trăite pe parcursul lucrului art-terapeutic.
Secţiunea a II-a: pentru cadrele didactice- cu participare online, cuprinde eseuri, referate, comunicări științifice și/sau metodice, parteneriate și proiecte educaționale, exemple de bună practică cu scopul dezvoltării, prin utilizarea lucrului art-terapeutic, a competențelor socio-emoționale și a comportamentelor prosociale în rândul elevilor.

Nume proiect: „CULORILE PRIETENIEI”-CAEJ PRAHOVA, 2022, POZIȚIA 141, EDIȚIA I,

Organizatori: COLEGIUL ION KALINDERU BUȘTENI,
ȘCOALA GIMNAZIALĂ SANATORIALĂ BUȘTENI,
ȘCOALA GIMNAZIALĂ REGINA ELISABETA BUȘTENI

Condiţii de participare: Completarea formularului
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMfhd9MfT6ITJ5lDt0QVwBJmNYW8Ifa0TGVYVXOQ7nUKS-Gw/viewform?usp=mail_form_link;
Trimiterea acordului, fisei de inscriere și a lucrărilor pe adresa de email mariana_lificiu@yahoo.com, pa

Perioadă înscriere: 01.11.2022 – 06.12.2022

Perioadă desfăşurare: 09.12.2022

PROIECT EDUCAȚIONAL JUDEȚEAN CULORILE PRIETENIEI -Ediția I, CAEJ Prahova, poziția 141
REGULAMENT DE PARTICIPARE:
SIMPOZION ONLINE ARTA NE UNEȘTE ȘI NE FACE MAI BUNI!
Titlul : „ Simpozion „ARTA NE UNEȘTE ȘI NE FACE MAI BUNI!”
Tipul activităţii : simpozion online
Data / perioada de desfăşurare : 9.12.2022
Locul desfăşurării : online, pe platforma Zoom/Google meet  
Participanţi : preșcolari, elevi, cadre didactice, alți participanți
Programul activităţii: 

17.00 – 18.00 – prezentarea materialelor

Primirea materialelor:

Lucrările vor fi trimise pe adresa de email mariana_lificiu@yahoo.com sau d_danielle68@yahoo.com, până la data de 5.12.2022
Prin poștă se vor trimite: acordul de parteneriat în dublu exemplar, fișa de înscriere și un plic timbrat și autoadresat (pentru expedierea adeverinței și diplomei) până pe data de 5.12.2022, la adresa str. Aleea Parcului, nr. 7, bl.7, ap. 8, et. 2, Bușteni, jud. Prahova, cod poștal 105500

SECȚIUNI:
Secţiunea I: pentru preșcolari și școlari – cu participare indirectă, cuprinde creații artistico-plastice, creații literare (poezii, compuneri, eseuri, referate, etc.) care reflectă experiențele trăite pe parcursul lucrului art-terapeutic din cadrul proiectului
Creaţiile literare vor respecta următoarele cerinţe de redactare:       
 – Redactarea se va face pe o pagină A4, în Word, cu caractere de 12, Times New Roman, format Portrait, alinierea- justified, margini pagină- 1.5 cm,  obligatoriu cu semne diacritice.
– La sfârşitul eseului, compunerii/ poeziei, se va specifica numele şi prenumele elevului, clasa, judeţul, numele cadrului didactic coordonator, adresa de e-mail.
Creaţiile plastice vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe hârtie A4, iar în partea dreaptă jos, se vor trece: numele şi prenumele elevului, clasa, şcoala, judeţul, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, adresa de e-mail. Acestea vor fi scanate și trimise pe adresele de email  mariana_lificiu@yahoo.com sau d_danielle68@yahoo.com.
Secţiunea a II-a: pentru cadrele didactice- cu participare online, cuprinde eseuri,

 » sursa: www.didactic.ro