SIMPOZION JUDEȚEAN CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ „DIMENSIUNI AXIOLOGICE ȘI TRANSDISCIPLINARE ALE EDUCAȚIEI PRIN CULTURĂ” (ONLINE)

2 min read
SIMPOZION JUDEȚEAN CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ „DIMENSIUNI AXIOLOGICE ȘI TRANSDISCIPLINARE ALE EDUCAȚIEI PRIN CULTURĂ” (ONLINE)

Simpozionul se va constitui într-o platformă de diseminare a bunelor practici cu privire la procesul de învățare experiențială culturală, a metodelor și tehnicilor de lucru destinate a forma și dezvolta competențele culturale ale elevilor și se va centra, prioritar, pe creativitatea şi experienţa elevilor și a cadrelor didactice. Simpozionul face parte din proiectul Liceului Teoretic „Ion Neculce” din Târgu Frumos, județul Iași, „Unitate prin cultură”, aflat la a IV-a ediție, aprobat în Oferta Inspectoratului Școlar Județean Iași a activităților educative pentru anul 2022, nr. 1057/04.02.2022, Secţiunea D, poziţia 40.

Nume proiect: Unitate prin cultură

Organizatori: Liceul Teoretic „Ion Neculce” Târgu Frumos, judetul Iasi
Parteneri:
Inspectoratul Școlar Județean Iași
Casa Corpului Didactic „Spiru Haret” Iași
Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași
Societas Pro Patrimonium Târg

Condiţii de participare: Secțiuni:
I. FILE INSPIRATE DIN CRONICILE LUI NECULCE (prezentarea lucrărilor premiate în cadrul concursului de creație literară și plastică, inspirate din cultura, civilizația și istoria Moldovei, creațiile literare ale elevilor vor fi public

Perioadă înscriere: 16.05.2022 – 16.06.2022

Perioadă desfăşurare: 18.08.2022

Stimați colegi,
Vă invităm să participați la Simpozionul județean cu participare internațională Dimensiuni axiologice si transdisciplinare ale educației prin cultură, din cadrul proiectului Unitate prin cultură, organizat de Liceul Teoretic „Ion Neculce” Târgu Frumos, adresat atât elevilor, cât și cadrelor didactice.
Simpozionul va avea loc online, pe platforma Google Meet,  în data de 18 august 2022, ocazie cu care va fi lansat și volumul simpozionului. Puteți participa cu lucrări din toate domeniile de specialitate prevăzute în curriculum-ul educațional, prin abordarea diferitor aspecte ce țin de patrimoniul cultural national, promovarea valorilor naționale și europene.
Cine dorește acest volum îl poate primi prin Poșta Română, cu plata ramburs. Prețul unui volum este de 40 de lei, sumă care acoperă cheltuielile generate de redactarea și publicarea lui.
Detalii despre aspectele organizatorice ale simpozionului se regăsesc pe site-ul instituției organizatoare și în regulamentul atașat.
Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.
Persoană de contact: prof. Ionela Mihăilescu
Participarea dumneavoastră ne va onora și așteptăm cu interes lucrările dumneavoastră până cel târziu la 16.06.2022 pe adresa de email: [email protected].

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: paulalivia | 22.05.2022 21:10 | 381 vizualizări

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.