Art Safari va fi deschis pe 1 Iunie, de Ziua Copilului! Toți copiii au intrare gratuită

2 min read
Art Safari va fi deschis pe 1 Iunie, de Ziua Copilului! Toți copiii au intrare gratuită

Toată familia vine la Art Safari!
Toată familia este invitată să descopere ARTA în Palatul Dacia-România, din strada Lipscani nr. 18-20, în centrul Capitalei! La cea de-a 9-a ediție Art Safari, care se desfășoară până pe 7 august, vizitatorii pot vedea lucrări valoroase, printre care opere semnate de  Picasso și Dali, dar și artă de patrimoniu de Theodor Aman și artă contemporană de Irina Dragomir. Pe lângă cele 5 expoziții, există și programul educațional Art Safari Kids, care cuprinde ateliere pentru copii și pentru întreaga familie. 

„Copiii iubesc arta și muzeele! Vedem acest lucru în fiecare an la Art Safari Kids, așa că de ziua lor merită să facă ceea ce le place cel mai mult. Pentru ei deschidem Art Safari cu o zi înainte de programul nostru obișnuit (joi-duminică). Miercuri – 1 Iunie, de la ora 12:00 la ora 21:00, ne vedem în Palatul Dacia-România cu atmosferă de sărbătoare. Copiii de toate vârstele intră gratuit la Art Safari, iar pentru adulții care îi însoțesc – fie ei părinți, bunici, unchi sau mătuși, prieteni – avem o ofertă irezistibilă: 2 bilete la preț de 1. Ne bucurăm că de la an la an, micii vizitatori care ne trec pragul sunt tot mai mulți. Până acum, Art Safari a fost vizitat de 500 copii”, declară Ioana Ciocan, General Manager Art Safari.
Biletele Family pot fi achiziționate online pe https://tickets.artsafari.ro/e, dar și la intrare. Organizatorii recomandă achiziționarea biletelor online, pentru evitarea aglomerației de la poartă. La evenimentului de 1 Iunie de la Art Safari, vizitatorii se vor putea bucura și de înghețată oferită gratuit de Lidl România. 
Art Safari Kids, locul în care copiii îi descoperă pe Picasso și Dali
Pe lângă programul expozițional, se derulează și Art Safari Kids, un program educațional care cuprinde ateliere de creație pentru copii adaptate vârstei acestora (de la 3 la 12 ani),

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.