Simpozion și Concurs Național FAMILIA – PORTRETUL SOCIETĂȚII

2 min read
Simpozion și Concurs Național FAMILIA – PORTRETUL SOCIETĂȚII

Activitățile derulate în cadrul simpozionul național “Familia-portretul societății” reprezintă un punct de pornire pentru educația economică aplicată și le da factorilor implicați posibilitatea interacțiunii cu comunitatea, determinând competențe și atitudini pozitive esențiale pentru viața personală și profesională, aduce părinții mai aproape de școală și școala mai aproape de comunitate.
Simpozionul Național “Familia-portretul societății” își propune implicarea activă a elevilor, părinților și a cadrelor didactice în viața socială a comunității și promovează acțiunea civică democratică.
Activitățiile derulate în cadrul concursului național “Familia – mea” reprezintă un punct de pornire pentru dezvoltarea și punerea în evidență a abilităților artistico-plastice și literare ale
elevilor, determinând competențe și atitudini pozitive esențiale pentru viața personală și socială a acestora.
Concursul Național “Familia – mea” își propune implicarea activă a elevilor și a cadrelor didactice în viața socială a comunității și promovează acțiunea civică democratică, prin intermediul lucrărilor artístico-plastice realizate.

Nume proiect: FAMILIA – PORTRETUL SOCIETĂȚII, ediția a VII-a 2023

Organizatori: LICEUL TEORETIC SPECIAL IRIS TIMIȘOARA; A.S.C.T.A.N Timișoara;
ANR Timiș-Caraș Severin, Timișoara; LIONS CLUB IRIS Timișoara

Condiţii de participare: Simpozionul se adresează tuturor cadrelor didactice din învățământul de masă sau din învățământul special/concursul este adresat tuturor elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Perioadă înscriere: 01.02.2023 – 31.03.2023

Perioadă desfăşurare: 05.04.2023

     Simpozionul și concursul național sunt înscrise în CAEJ Timiș, an școlar 2022-2023. Se vor elibera diplome și adeverințe în format electronic; lucrările cadrelor didactice vor fi publicate în revista cu ISSN aferentă Simpozionului.

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: angheldidi | 19.01.2023 09:43 | 31 vizualizări

Comportamentele neplacute ale copiilor

Ne purtam cu maniere

Comunicarea parinte – copil

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.