Simpozionul European „Profesor vizibil, profesor invizibil; portret de dascăl”

2 min read
Simpozionul European „Profesor vizibil, profesor invizibil; portret de dascăl”

Evenimentul cuprinde trei secțiuni:

1.Sesiuni live susținute de profesori și specialiști din țară sau de peste hotare. Sesiunile de prezentare vor putea fi urmărite live pe Facebook, pe pagina Asociației. Vei putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Diplomele de participare se trimit pe email, după finalizarea evenimentului.

2. Prezentări primite pe email pentru aprofundarea temei. Pe adresa de email indicată veți primi materiale destinate studiului individual, după finalizarea evenimentului.

3. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN Profesor vizibil, profesor invizibil; portret de dascăl. Pentru a participa cu un articol în publicație, trimite până în data de 10 februarie 2021 un articol în Word, maximum 2 pagini/700 cuvinte. Articolul trebuie să îți aparțină și să fie relevant pentru temă. Publicația va avea secțiune specială dedicată articolelor cadrelor didactice și secțiune pentru alte categorii de actori implicați în educație. Se pot insera două poze sau imagini pentru care autorul are acord de utilizare (drept de proprietate, respectă prevederile GDPR). Atunci când cartea va fi gata vei primi pe email adeverință de autor în format electronic și link-ul cu publicația online.

Nume proiect: Simpozionul European „Profesor vizibil, profesor invizibil; portret de dascăl”

Organizatori: Asociația Europeană a Profesioniștilor din Educație EDUMI

Condiţii de participare: Participarea la Simpozion, publicarea unui material, adeverință de autor în format electronic, link-ul cu publicația online – 46 lei sau 10 euro

Plata taxei se face prin transfer bancar în conturile Asociației:

ASOCIAŢIA EUROPEANĂ A PROFES

Perioadă înscriere: 10.01.2021 – 30.01.2021

Perioadă desfăşurare: 31.01.2021 – 01.02.2021

Deschidem seria evenimentelor Asociației EDUMI cu o temă importantă – Cum ajung eforturile profesorilor să fie invizibile? Unde se rupe comunicarea? De ce ajung la profesori în primul rând nemulțumirile celor din jur?

Dacă ți s-a întâmplat să simți că ești invizibil, că ceea ce faci sau spui nu contează, te invităm alături de noi la Simpozionul European „Profesor vizibil, profesor invizibil. Portret de dascăl”.

Înscrie-te la eveniment aici:

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: yrynna90 | 10.01.2021 16:56 | 81 vizualizări

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.