Solicitare într-un cartier rezidențial: copiii să nu se joace afară înainte de ora 9 dimineața

2 min read
Solicitare într-un cartier rezidențial: copiii să nu se joace afară înainte de ora 9 dimineața

„Dragi vecini, țineți-vă copiii gălăgioși în casă până la 9 dimineața!”
S-a întâmplat într-un cartier rezidențial din Sydney, Australia! Doi părinți au avut parte de surpriza vieții lor în momentul în care au primit un bilet în care li se cerea să nu își mai lase copiii să se joace afară înainte de 9 dimineața. Solicitarea a venit din partea unui vecin, care spune că nu mai suportă să se trezească în fiecare dimineață la 7:30 din cauza „gălăgiei infernale” pe care o fac cei mici.

„Dragi vecini,
Aceasta este o plângere pentru deranjarea liniștii publice. Vă rog să nu vă mai lăsați copiii să se joace afară înainte de ora 9 dimineața!
Felicitări pentru faptul că ați terminat, în sfârșit, de renovat casa. Vecinii voștri au îndurat luni de zile zgomotul făcut de muncitori, iar acum suntem nevoiți să suportăm gălăgia infernală pe care copiii voștri o fac în fiecare dimineață. Am dori să vă rugăm să nu mai lăsăți copiii să se joace afară înainte de ora 9 dimineața!
Citește și: De ce un bărbat văduv de 94 de ani a construit o piscină pentru toți copiii din cartier
Au fost multe ocazii, în ultima vreme, când copiii voștri au ieșit în curtea din spate dimineața devreme și au fost foarte zgomotoși și gălăgioși. Tulbură liniștea în cartier și trezesc oamenii. Uneori sunt afară foarte devreme, în jurul orei 7:30 și fac foarte multă gălăgie. Fiul vostru, în special, vorbește foarte tare și urlă mai mereu.
Sunt niște copii, înțeleg, dar vă rog, în numele tuturor vecinilor, să îi lăsați afară mai târziu, astfel încât să ne putem odihni și noi și să nu mai fim nevoiți să ne trezim din zori. Vă mulțumesc pentru cooperare și înțelegere!”, sună solicitarea pe care cei doi părinți au primit-o de la unul dintre vecini.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.