SONDAJE. AUR SE CONSOLIDEAZĂ PESTE USR, PNL SCADE, PSD SE MENȚINE – CRITICII.RO

2 min read
SONDAJE. AUR SE CONSOLIDEAZĂ PESTE USR, PNL SCADE, PSD SE MENȚINE – CRITICII.RO

Distribuie acest articol!Sondajele de opinie ar trebui să nu mintă, să fie instrumente reale de măsurare a intenției românilor, însă acest lucru nu se întâmplă. Înainte de alegerile parlamentare din România nici un sondaj de opinie nu dădea AUR pe hartă, ce să mai vorbim despre intrarea în parlament. Cu toate acestea iată că la momentul de față avem un partid conservator de centru-dreapta în forul suprem de conducere al țării.
Ultimul sondaj de opinie dă PNL în scădere, PSD nu reușește să crească iar USR se menține sub AUR.
Partidul lui George Simion începe să se stabilizeze la aproximativ 15% în timp ce USR-ul lui Dan Barna se află undeva pe la 13%.
Creșterea AUR după campania electorală și intrarea în parlament a fost una mare, neobișnuit de mare, undeva până la 15%. Pentru doar șase luni reprezintă o evoluție impresionantă, lucru datorat în parte modului în care a decis să facă politică liderul partidului: George Simion.
PSD nu se comportă ca un partid de opoziție și pentru moment se menține, însă nu se știe dacă va putea face acest lucru pe termen lung. Partidul este condus de către Marcel Ciolacu, personaj politic fără calități oratorice sau organizatorice deosebite și care mai degrabă arată ca un administrator temporar al afacerii și în nici un caz precum un lider capabil să câștige bătălii electorale.
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.