SUA | Președintele Joe Biden: Ori vă vaccinați, ori purtați mască până o veți face | VIDEO

2 min read
SUA | Președintele Joe Biden: Ori vă vaccinați, ori purtați mască până o veți face | VIDEO

Președintele SUA, Joe Biden, le-a transmis concetățenilor săi noua regulă de bază în pandemie: „Ori vă vaccinați, ori purtați mască până o veți face. Alegerea e a voastră”.
Mesajul șefului Guvernului american a apărut pe Twitter.
Următorul mesaj al Președintelui a fost și mai explicit.
„Oameni buni, dacă sunteți vaccinați complet – atunci nu mai trebuie să purtați mască. Dacă nu v-ați vaccinat încă, mergeți pe pagina vaccines.gov pentru a găsi o injecție și puneți-vă masca până vă vaccinați complet”, a scris Biden. Mesajul a fost însoțit de un scurt video, în care președintele stă pe Biroul Oval și spune: „Fie e vaccinare, fie mascare”.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Mesajul lui Biden vine după ce agenția americană CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor) a dat publicității un instructaj prin care li se permite persoanelor vaccinate să renunțe la mască.

Folks, if you’re fully vaccinated — you no longer need to wear a mask.
If you’re not vaccinated yet — go to https://t.co/4MYpWqXVVo to find a shot, and mask up until you’re fully vaccinated. pic.twitter.com/qcyG2WyCG2
— President Biden (@POTUS) May 13, 2021

Același lucru l-a transmis și dr. Antony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase.
Reamintim că niciunul dintre aceste instructaje nu este obligatoriu la nivel federal. În SUA, fiecare stat în parte are autoritate asupra deciziilor medicale, ceea ce explică de ce anumite state precum Florida, Texas sau Mississippi au renunțat la restricții de luni de zile, în timp ce altele nu.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.