Surpriza surprizelor! Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiți

2 min read
Surpriza surprizelor! Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiți

Alfredo Antonio Trujillo s-a născut pe 31 decembrie 2021, iar sora lui pe 1 ianuarie 2022
Băiețelul s-a născut în ultima zi din anul 2021, la ora 23:45, la „Natividad Medical Center” (Salinas, Monterey, California), având o greutate de 2,749 kg. Sora lui, Aylin Yolanda (cântărind 2,664 kg), a venit pe lume un sfert de oră mai târziu, la miezul nopții, pe 1 ianuarie, fiind primul bebeluș născut în 2022 la centrul medical menționat. 
Fatima Madrigal, mama gemenilor născuți în ani diferiți, a declarat, potrivit „cafemom.com”, următoarele:
„Pentru mine este o nebunie faptul că sunt gemeni și că au date de naștere diferite. Am fost uimită și bucuroasă că ea (Aylin) s-a născut chiar la miezul nopții.”
 
Sursă poză:  facebook.com/NatividadInspiringHealthyLives/photos/
Gemenii Alfredo și Aylin Trujillo sunt gemeni fraternali
Din datele oferite pe pagina de Facebook a „Natividad Medical Center”, nașterile cu gemeni reprezintă cam 3% din totalul nașterilor anuale din SUA. Cazurile de gemeni născuți în ani diferiți sunt și mai rare, estimându-se că survin cam 1 la 2 milioane. 
În ceea ce-i privește pe Aylin și Alfredo Trujillo, aceștia sunt germeni fraternali (numiți și dizigoți; gemenii fraternali se nasc dacă două ovule diferite sunt fecundate de spermatozoizi diferiți. Din acest motiv, gemenii fraternali nu au o înfățișare identică și pot fi și de sexe diferite). 
Mama lor a precizat, pentru ABC 7, că a fost foarte surprinsă că a născut gemeni întrucât „În familia niciunuia dintre noi nu există gemeni.” Fatima Madrigal mai are trei copii (un băiat și două fete) și a ținut să vină și cu această precizare: „Orice este posibil și fiecare copil este o binecuvântare.” De asemenea, mama gemenilor a povestit că mai ales fiul ei mai mare este cel mai fericit pentru că are un frate mai mic.  

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.