România are aproape 1 milion de copii care se trezesc în fiecare dimineață în frig și merg la școală flămânzi. Pentru acești copii partidele politice nu au găsit bani, dar pentru garantarea profiturilor colosale ale companiilor din energie au găsit.

România a avut parte în ultimul an de o schemă de fraudare a bugetului de stat. Este vorba despre cea mai mare schemă de fraudare din ultimii 33 de ani. Cum s-a putut face acest lucru? Numai prin complicitate cu partidele politice care guvernează România.

Schema a fost una clasică și recunoscută astăzi de către guvernul României. Companiile din energie au profitat de legile create cu dedicație și au venit la decontare către bugetul de stat cu sume extraordinar de mari la energia electrică. Au făcut acest lucru deoarece producătorii au vândut energie ieftină, intermediarii au cumpărat-o și apoi au revândut către distribuitori și furnizori.

Este o schemă de fraudare bine gândită și cu legea în spate, nimeni nu va plăti, doar românii vor plăti.

Acum guvernul vine și modifică legea deoarece această schemă nu poate merge de la un an la altul, nu sunt suficienți bani și deja se vede acest lucru.

Noua ordonanță propusă înseamnă revenirea la o formă a pieței reglementate așa cum a propus de prima dată AUR, partidul condus de către George Simion. Aceasta prevede ca toată energia de pe piață să fie cumpărată de către statul român și apoi se face o medie a prețului cu care se va vinde către companiile de distribuție și furnizare.

În acest fel se adună prețurile mari ale energiei produse de termocentrale cu prețurile mici ale energiei produse de nuclearelectrica, de hidroelectrica și de către morile de vânt.