Tractor distrus în incendiu! Adăpostul de animale din apropiere a fost pus în pericol – AGROINTEL.RO

3 min read
Tractor distrus în incendiu! Adăpostul de animale din apropiere a fost pus în pericol – AGROINTEL.RO

Violina Gorcinschi
– 13 ianuarie 2023 10:55

Tractor distrus în incediu (foto: portalsm.ro)

Pompierii din județul Satu Mare au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu, reprezentat de un tractor în flăcări. Incidentul s-a petrecut în seara de miercuri, 11 ianuarie, în localitatea Băbășești. La locul cu pricina s-au deplasat două autospeciale cu 8 cadre militare din Detașamentul Satu Mare. Pompierii au reușit să oprească extinderea focului.
Un tractor în flăcări a alertat locuitorii satului Băbășești din județul Satu Mare. Utilajul agricol a luat foc, flăcările riscând să se extindă și la celelalte autovehicule folosite de fermieri, dar și la un adăpost de animale aflat în zonă. Din fericire, pompierii au intervenit prompt și au împiedicat producerea altor pagube și punerea în pericol a animalelor închise într-un imobil din imediata apropiere.Alertă în satul Băbășești din cauza unui tractor în flăcări
Localnicii din Băbășești au fost alertați, în mijlocul acestei săptămâni, de focul și de fumul ce proveneau de la un utilaj agricol din sat. Aceștia au anunțat imediat autoritățile pentru a remedia situația cu potențial periculos.Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș”, al județului Satu Mare, a fost notificat în legătură cu un incendiu ce putea să aibă urmări grave. Pe data de 11 ianuarie, la ora 21:30, autoritățile au fost solicitate la locul incidentului pentru a stopa răspândirea flăcărilor.Reprezentanții instituției au declarat faptul că, la fața locului, s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 8 cadre militare ale Detașamentului Satu Mare. În misiune, a intervenit cu ajutor și Serviciul SVSU, din localitatea Medieșul Aurit care a contribuit cu o autospecială. Din fericire, pompierii militari au reușit să lichideze și să limiteze incendiul, înainte ca acesta să se extindă și la celelalte utilaje agricole ce se aflau în apropiere, precum și la adăpostul de animale ce se afla la aproximativ 15 metri de tractorul incendiat.Cauza incendiului încă nu a fost identificată în mod cert, însă există bănuiala că acesta a izbucnit în urma producerii unui scurtcircuit electric.Accident mortal cauzat de o mașină ce s-a izbit de un utilaj agricol
Tot în seara din data de 11 ianuarie 2023, a avut loc un accident, cu urmări tragice de această dată. Un șofer se deplasa cu autoturismul pe DN 3A, în raza județului Călărași. La un moment dat, a intrat în coliziune cu un utilaj agricol, iar persoana ce se afla la volan și-a pierdut viața, Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.„Pe DN 3A, în zona localității Dragalina, județul Călărași, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un utilaj agricol. În urma impactului, șoferul autoturismului și-a pierdut viața”, au declarat cei de la Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Aceștia au mai adăugat că oamenii legii au luat măsuri pentru fluidizarea traficului, circulația desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, în zona în care s-a produs accidentul.În cursul aceleiași zile, pe 11 ianuarie 2023, au avut loc două incidente periculoase ce au implicat utilaje agricole: cel de care s-a izbit un autoturism și un tractor în flăcări.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.