Tragedie la Ploiești! Doi copii au căzut de la etajul 10 al unui bloc!

2 min read
Tragedie la Ploiești! Doi copii au căzut de la etajul 10 al unui bloc!

Cum s-a petrecut tragedia din Ploiești
Tragedie fără margini pentru o familie din Ploiești! Doi copii gemeni, un băiat și o fată de doar 2 ani, au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Cei mici au fost preluați în stop cardio-respirator de ambulanțe și duși la spital, însă din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, au murit.

Potrivit observatorulph.ro, cei doi copii se jucau în dormitor, în timp ce mama lor făcea curat în altă cameră. Din primele informații, se pare că gemenii s-ar fi urcat pe o masă așezată în dreptul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar. Prima ar fi căzut fetița, iar după două minute și fratele ei geamăn. Impacul cu astfaltul a fost fatal, medicii găsindu-i pe cei doi copilași în stop cardio-respirator.
Citește și: VIDEO: momentul când un copil de 3 ani cade la etajul 6 și este salvat

Din nefericire, la scurt timp, IPJ Prahova a anunțat decesul micuților: „În cursul acestei seri, în jurul orei 20.30 polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii, gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Din păcate aceștia au fost declarați decedați”, au transmis autoritățile prahovene.
UPDATE: Mama gemenilor a fost internată la Psihiatrie
Mama gemenilor este în stare de șoc. Potrivit observatorulph.ro, deși inițial femeia le-a spus polițiștilor că făcea curat într-o altă cameră în timp ce copiii s-au urcat pe pervazul unei ferestre, acest lucru nu era adevărat. Ea, se pare, că făcea un live pe Facebook în timp ce asculta manele, alături de al treilea copil în vârstă de 5 ani. Pe filmare se aud sirenele ambulanțelor sosite să-i resusciteze pe gemenii care au căzut pe trotuar și se încheie când polițiștii îi bat la ușă!

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.