Florin Cîțu, un as sub influență! Patriarhul de la Cotroceni a mizat greșit – CRITICII.RO

3 min read
Florin Cîțu, un as sub influență! Patriarhul de la Cotroceni  a mizat greșit – CRITICII.RO

Premierul Florin Cîțu este un ”as sub influență” picat în decadență spre disperarea patriarhului de la Cotroceni, care nu poate face altceva decât să îl conducă pe ultimul drum pe fiul rătăcitor. Profesorul de la Sibiu, prin aroganța sa fără limite, a crezut că poate utiliza marioneta cu trecut american în interese personale, însă dosarul cu șină rămâne sfânt.

Klaus Iohannis să răsufle totuși ușurat pentru că acestă primă pagină din trecutul premierului este doar una minoră. Florin Cîțu nu este doar un fost pușcăriaș din Statele Unite ale Americii ajuns pe cai mari ci și un ”as sub influență”. Cazul său nu este singular. Mulți politicieni de vârf ai României sunt colaboratori sau sifoane/prăduitori cum se spune pe Ferentari către diferite state occidentale și nu numai. Nu înțeleg de ce nu sunt anchetați pentru înaltă trădare, date sunt suficiente. Două exemple de colaboratori: Kovesi și Geoană. Am uitat(…), nu trebui să ne supărăm aliații strategici care ne jefuiesc mai ceva ca rușii după al doilea război mondial.

Trădarea de țară în medalii se măsoară

Despre trecutul lui Florin Cîțu se cunosc multe, iar glumele se țin lanț în grupul foștilor săi prieteni din Piața Romană, mai ales despre faptul că premierul are afinități pentru anumite substanțe.

Droguri s-au alcool, pedeapsa este similară în statul Iowa

Premierul Florin Cîțu avea 28 de ani câd s-a urcat beat sau drogat la volan, deci nu putem să spunem că era un copil teribilist și nu era conștient de acțiunea faptelor sale. Am văzut atâtea cazuri cu beizadele care au ucis oameni nevinovați, după ce s-au urcat beți sau drogați la volan. Cel mai bun exemplu este cazul lui Mario Iorgulescu, care se ascunde în Italia, paradisul mafioților din Europa și nu numai.

Gașca mafiotă din PDL a mizat strategic pe Florin Cîțu cu binecuvântarea patriarhului de la Cotroceni, în speranța că vor sta la masa bogaților.

„Câţi nu au făcut greşeala asta în tinereţe?(…)”, a scris catastrofala Alina Gorghiu, miercuri pe Facebook.

Florin Cîțu și echipa câștigătoare

Ceea ce nu înțelege echipa câștigătoare este faptul că noi oamenii simpli care am călcat strâmb în tinerețe nu dorim să ocupăm cele mai înalte funcții în stat, nu vrem să fim premieri sau șefi ai Partidului Național Liberal. Nu poți să fii fost pușcăriaș și să ocupi aceste funcții înalte în stat. Simplu.

Ne întrebăm oare ce a semnat premierul Florin Cîțu în certificatul ORNISS pentru accesul la informații clasificate. A spus adevărul Florin Cîțu sau riscă să fie din nou anchetat pentru această omisiune extrem de gravă? Dacă a spus adevărul nu înțelegem cum a acceptat Klaus Iohannis să îl sprijine pe acest individ santajabil, care ar fi putut periclita securitatea națională a României.

ORNISS

Rareș Bogdan, cunoscut ca un lingău de serviciu, a sărit primul în apărarea premierului Florin Cîțu. ”Nu schimbă poziția noastră, noi l-am ales pe Cîțu pentru calitățile sale de manager și finanțist”,

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.