Tragedie : Un preot de 34 de ani, tată a patru copii, a murit la doar trei săptămâni după ce a fost depistat pozitiv
2 min readPărintele Adrian-Bogdan Culici preot pe seama parohiei Criș, protopiatul Sighișoara, a murit luni, 7 iunie, informează Reintregirea.ro.
Părintele Culici avea doar 34 de ani, era căsătorit și avea patru copii.În data de 19 mai 2021 a fost testat pozitiv cu virusul SarsCov-2, starea de sănătate agravându-se ulterior. După doar trei săptămâni, părintele Adrian-Bogdan a trecut la cele veșnice.
Iată o scurtă biografie, conform sursei citate:
„Părintele Adrian-Bogdan Culici s-a născut la data de 26 octombrie 1986, în municipiul Cluj-Napoca, din părinții Liviu-Petru si Anisia-Ana, fiind cel de-al doilea copil al familiei. A urmat cursurile Școlii Generale „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca, iar în perioada 2001-2006 a fost elev al Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Între anii 2005-2007 a fost frate de mănăstire în cadrul Așezământului monahal de la Izbuc și la Schitul Leșu de la Coada Lacului (jud. Bihor). În perioada anilor 2007-2011 a urmat cursurile Facultății de Agricultură din cadru USAMV Cluj-Napoca, secția TPPA. Apoi, între 2012-2016, a fost student al Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, la secțiile Asistență Socială și Teologie Pastorală.
În anul 2009 s-a căsătorit cu Anca Petraș, Dumnezeu binecuvântându-i cu patru copii: Matei Ioan, Luca Adrian, Filip Mihail și Anisia Maria. Pe data de 5 iunie 2017, cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Irineu, a fost hirotonit preot pe seama parohiei Criș cu filia Stejărenii, protopopiatul Sighișoara. Aici și-a desfășurat întreaga activitate pastorală, misionară și filantropică, fiind în același timp coordonatorul și asistentul social al Casei de Tip Familial „Sfântul Nicolae” din Criș”.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit,