TRANSPORTUL RUTIER DIN ROMÂNIA, ÎN MOARTE CLINICĂ! – CRITICII.RO

1 min read
TRANSPORTUL RUTIER DIN ROMÂNIA,  ÎN MOARTE CLINICĂ! – CRITICII.RO

Operatorii de transport rutier comercial se află la limita supraviețuirii din cauza creșterii inflației și a prețului la carburanți, pe fondul conflictului din Ucraina, iar unele firme de transport rutier sunt deja în pragul falimentului.

Lanțul efectelor imediate este mai lung. Cetățenii obișnuiți, precum și întreprinderile vor avea de suferit, iar în curând se va ajunge la un blocaj total.

În 15 state din Europa, guvernanții au redus accizele la combustibil pentru perioade cuprinse între 3 și 9 luni. În România acest lucru nu s-a întâmplat, deși s-a promis. Însă, interesele unor găști politice au condus la asemenea decizii criminale pentru români.

Mãsurile pentru a combate efectele crizei actuale trebuie să se refere la: Reducerea prețurilor la carburanți (prin subvenționare, reducere taxare accize și TVA), indexarea costului carburantului în timp real și reducerea termenelor de plată la 15 zile, suspendarea plãților ratelor la leasing, creditelor bancare, taxelor și impozitelor locale pe o perioadã 3 luni pentru asigurarea fluxului de numerar, precum și introducerea unor ajutoare de minimis pentru transporturile comerciale

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.