Un adolescent de 13 ani din Drobeta s-a sinucis. Noi detalii au ieșit la iveală cu privire la motivele din spatele deciziei

2 min read
Un adolescent de 13 ani din Drobeta s-a sinucis. Noi detalii au ieșit la iveală cu privire la motivele din spatele deciziei

Un adolescent de 13 ani din Drobeta-Turnu Severin s-a aruncat de pe acoperișul unei foste maternități. Atunci când mama sa a văzut că acesta nu mai vine acasă, a anunțat imediat poliția. Acesta a fost găsit fără viață în curtea fostei maternități. Echipajul ambulanței a încercat să îl resusciteze însă fără reușită, din păcate. Băiatul căzuse de la 8 metri înălțime.

Primele informații reieșite din investigația anchetatorilor arată că băiatul se certase cu iubita lui. Aparent cei doi se certau des și inițial s-a concluzionat că acesta este motivul pentru care băiatul și-a luat viața.
Însă după cercetări mai amănunțite, s-a dovedit că tatăl lui Ioan, cum îl chema pe băiat, era extrem de violent cu el și restul familiei.
Claudia Guțulescu, o cunoștință a lui Ioan, revoltată de acest caz, a început să pună întrebări la școală, vecinilor și prietenilor lui Ioan pentru a descoperi ce s-a întâmplat de fapt.
Toate declarațiile persoanelor prezente în viața băiatului au declarat, în linii mari cam același lucru. Ei au spus că Ioan era abuzat fizic pentru că sărea în apărarea mamei și a fraților lui mai mici. Iată câteva dintre declarații:
„Am fost prietena lui Ioan și colega lui, cunoșteam toți din grupul nostru de prieteni situația acestuia. Ioan era un copil bun, niciodată nu i-a dezamăgit sau să le încalce cuvântul, de multe ori tatăl lui îl bătea și pe el si pe frații lui și pe soția acestuia.Tatăl lui era foarte violent cu ei din câte ne povestea, îi luase apărarea fratelui cel mic care făcuse o,,prostie și tatăl lui a luat cuțitul.. Ideea că s-a sinucis din dragoste nu este adevărată… Toți prietenii, chiar și profesorii știu situația acestora” povestește o fată, conform www.stirilekanald.ro

Altcineva spune „Aș dori să vă povestesc despre cazul lui Ioan,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.