Un bărbat a câștigat la loterie dar a ascuns premiul de soția și copilul lui. „Nu le-am spus pentru că ar fi fost prea mulțumiți”

2 min read
Un bărbat a câștigat la loterie dar a ascuns premiul de soția și copilul lui. „Nu le-am spus pentru că ar fi fost prea mulțumiți”

Ce ai face dacă ai câștiga la loterie? Ai împărți vestea cu cei dragi, sau ai ține pentru tine?
Se pare că Zhou, un bărbat din China, a ales a doua variantă. 
Potrivit Kidspot, în urmă cu doi ani, Zhou a jucat la loterie și a câștigat premiul cel mare, în valoare de 10 milioane de yuani (aproximativ 2 milioane de dolari americani). 

Bărbatul a ținut vestea cea mare pentru sine. Imediat ce a intrat în posesia premiului, i-a transferat în contul bancar al surorii lui. 
Timp de doi ani, soția sa, Lin, nu a știut absolut nimic. Cu toate astea, Zhou a retras la un moment dat o sumă mare din cont, pentru a cumpăra o nouă casă pentru el și familia sa.
Recent, Lin a aflat adevărul și se poate spune că nu a reacționat deloc bine, pentru că în prezent, cei doi sunt într-un proces de divorț. Femeia cere despăgubiri morale, în procent de 60% din valoarea premiului pe care fostul său l-a câștigat.
Pe 1 februarie, tribunalul din Wenzhou, China, a hotărât că femeia va primi despăgubirile cerute, ambii parteneri au avut dreptul la câștig în mod egal, fiind căsătoriți la vremea respectivă. 
Știrea a explodat în online, iar părerile internauților sunt împărțite. 
„Nu văd ce a făcut greșit. A vrut să păstreze vestea cea mare pentru el. Nu are acest drept?”, a comentat cineva pe platforma Douyin, disponibilă în China.
„Cred că premiul a fost ultima picătură care a umplut paharul. Nu cred că cei doi aveau o căsnicie prea stabilă, sau prea fericită”, a scris altcineva.
Se pare că acest caz nu e izolat. 
Anul trecut, un alt bărbat a câștigat la loterie un premiu și mai mare, în valoare de 45 de milioane de yuani. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.