Un bătrân și câinele său au fost salvați dintr-un lac înghețat de către un băiat de 17 ani

2 min read
Un bătrân și câinele său au fost salvați dintr-un lac înghețat de către un băiat de 17 ani

Un bătrân a fost salvat din apele unui lac înghețat de un adolescent
Sâmbăta trecută, pe 4 februarie, Thomas Lee (83 de ani), se afla la volanul mașinii sale (un jeep), fiind însoțit și de câinele său, Cooper. Bărbatul urma să-și întâlnească ginerele pentru a merge împreună la pescuit la copcă pe lacul Okoboji din statul american Iowa. 
În acea după-amiază, în jurul orei 15, mașina lui Thomas Lee a plonjat în lacul înghețat în zona podului Highway 71 din Comitatul Dickinson. În acel interval, Joe Salmon, un adolescent de 17 ani, pescuia pe lacul Okoboji cu mama sa și asista și la o cursă de snowmobile ce se desfășura acolo. Când a văzut mașina ajunsă în lac, nu a stat pe gânduri și s-a dus în apă ca să-l salveze pe șofer. A fost sprijinit și de alte persoane aflate la fața locului, printre care: Corey McConnel (30 de ani, din Spirit Lake), Kody Harrelson (26 de ani, din Nevada), Cody Chester (27 de ani, din Estherville), Chris Parks (27 de ani, din Hawarden). Acesta din urmă a estimat că lacul avea o adâncime de aprox. 1-1,5 m în zona în care căzuse jeep-ul lui Thomas Lee. 

Potrivit „Des Moines Register”, bătrânul care a fost salvat din mașina ajunsă în lacul înghețat, a ținut să le mulțumească tuturor celor implicați: „Țin să le mulțumesc tuturor celor care au ajutat, dar și celor de la magazin, care mi-au primit câinele înăuntru ca să îl ajute să se usuce.”
Adolescentul a venit cu detalii despre operațiunea de salvare
Joe Salmon, jucător de fotbal și atlet, este elev la Liceul Okoboji. Un fotograf specializat în realizarea fotografiilor cu drona a reușit să surprindă nu numai momentul în care băiatul a intrat în lac pentru a se îndrepta către mașina lui Thomas Lee,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.