Un bebeluș a fost abandonat în aeroport după ce părinții au aflat că trebuie să plătească un bilet de avion în plus

2 min read
Un bebeluș a fost abandonat în aeroport după ce părinții au aflat că trebuie să plătească un bilet de avion în plus

Părinții micuțului se aflau în aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv și urmau să zboare la Bruxelles. Când au aflat că trebuie să-i plătească și copilului lor bilet de avion, nu au fost de acord, așa că „soluția” la care s-au gândit a fost să-l abandoneze pe banda de transportat bagaje.
După ce l-au lăsat acolo, au pornit spre poarta de îmbarcare către zborul spre Bruxelles.

Bineînțeles că nu au apucat să se îmbarce, pentru că oamenii legii au fost sesizați de urgență de către personalul aeroportului.
În urma gestului lor iresponsabil, cei doi au fost reținuți de către autorități, pentru a oferi explicații.
Nu se știe încă dacă vor fi pedepsiți, sau vor fi lăsați să meargă acasă împreună cu copilul, dar cu siguranță au de dat niște răspunsuri.
„Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Nimănui nu-i venea să creadă că un bebeluș a fost abandonat în acest fel. Și în văzul tuturor!”, declară personalul Ryanair, compania aeriană cu care cei doi urmau să zboare (sursa: Jpost.com).
Cred că ne e greu tuturor să ne imaginăm ce a fost în mintea celor doi părinți, când și-au lăsat copilul în aeroport. Ar fi bine ca cei doi să-și reevalueze prioritățile și în nici un caz, să mai comită un asemenea fapt, vreodată.

Surse articol: https://www.jpost.com/israel-news/article-730165 
https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/un-bebelus-abandonat-de-parinti-in-aeroport-adultii-au-decis-sa-il-lase-pe-banda-de-bagaje-cand-au-aflat-ca-trebuie-sa-plateasca-bilet-pentru-el-298976.html 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.