Vă mai aduceți aminte de primul vostru manual?

1 min read
Vă mai aduceți aminte de primul vostru manual?

Dragi cadre didactice, primele manuale pe care elevii le utilizează sunt foarte importante pentru că ele sunt suportul care ajută la formarea deprinderilor de care au nevoie în anii ce urmează.
Cred că fiecare dintre noi își amintește de primul său manual, din clasa I, pentru că în trecut elevii nu intrau direct în clasa pregătitoare. Mirosul de carte nouă și emoția că nu știi ce urmează sunt probabil două dintre amintirile plăcute pentru mulți dintre noi.
Anul acesta va avea loc o licitație de manuale școlare pentru clasele I și a II-a din ciclul primar și clasa a VI-a din ciclul gimnazial.
Didactic.ro va fi alături de cadrele didactice pe tot parcursul licitației și vă vom transmite noutățile care apar astfel încât în momentul când va veni perioada de selecție dumneavoastră să fiți cât mai bine informați și să puteți lua cea mai bună decizie în ceea ce privește manualele pe care le veți alege pentru elevi.
Licitația de manuale școlare a început pe data de 15 ianuarie și vă putem spune din surse sigure că multe edituri se pregătesc pentru aceasta.
Urmăriți-ne și veți afla toate informațiile de care aveți nevoie.
Cu drag,
Echipa Didactic.ro

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.