Un cetățean dă în judecată Primăria Capitalei pentru că șobolanii i-au distrus mașina. În Sectorul 1, locuitorii cer să intervină armata și vor referendum pentru demiterea primarului

Un cetățean dă în judecată Primăria Capitalei, după ce a găsit o piesă de la mașină roasă de șobolani. El îl acuză pe primarul Nicușor Dan că i s-a stricat mașina din cauza faptului că planul de deratizare și dezinfecție a orașului s-a aprobat foarte târziu.
Avocatul Adrian Cuculis spune că mașina sa este ca nouă.
„O situație mai puțin plăcută. Sigur nu știu dacă provine din Sectorul 1 sau provine chiar de la primăria Capitalei, de la Nicușor Dan, pentru că știm foarte bine planul de deratizare pe întreg municipiul București pentru 2021 a fost aprobat abia în mai 2021, nu ca în anii trecuți când era aprobat cu un an înainte.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media
Niște șobolani au intrat în mașină sau, mai bine spus, în interiorul capotei și acolo s-au apucat să roadă niște cabluri ceea ce a adus până la urmă la o distrugere, respectiv la ruperea unei curele care nu face nimic altceva decât să ajute la alimentarea bateriei atunci când mașina este în mișcare.
S-a rupt cureaua, am rămas cu mașina în mijlocul drumului. Am fost nevoit să merg și să solicit asistență unei platforme pentru a aduce mașina în service. Este o mașină absolut nouă, are 9.000 de km şi putea să fie mult mai grav, respectiv șobolanii care mișună nestingheriți prin București să roadă cablurile de electricitate”, a spus avocatul Adrian Cuculis.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media
Recent, niște șobolani au fost surprinși în rafturile de pâine de la un Mega Image din Capitală.
Tot în București, în Sectorul 1, cetățenii se declară exasperați de situația gunoaielor care au inundat străzile și aleile.

 » sursa: www.r3media.ro