Un copil de 7 ani a fost rănit grav la sediul Primăriei Capitalei după ce o statuetă căzut pe el

2 min read
Un copil de 7 ani a fost rănit grav la sediul Primăriei Capitalei după ce o statuetă căzut pe el

Un copil a fost rănit la sediul Primăriei Capitalei după ce o statuetă a căzut peste el
Un băiețel de 7 ani a fost grav rănit, după ce una dintre coloanele decorative din holul de la intrarea principală în sediul Primăriei Municipiului Bucureşti a căzut peste el.

Foto: Antena 3

Potrivit comunicatului de presă emis de Primăria Capitalei, copilul era însoțit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unor probleme. La un moment dat, conform martorilor, cel mic s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol și a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. A fost preluat imediat de o ambulanță și dus de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.
Citește și: Un copil din București a fost rănit după ce a căzut pe el tencuiala unei clădiri
„Luni, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme.
Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient.
Reprezentanţii Primăriei Capitalei au luat legătura cu spitalul, obţinând confirmarea faptului că victima accidentului se află în grija medicilor din spital.
Menţionăm că în holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016. Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.