Un copil de șapte ani a fost bătut de învățătoare, însă femeia neagă acuzațiile. „Eu am dovezile pe mine. Pielea mea e dovada, nu vorbele”

2 min read
Un copil de șapte ani a fost bătut de învățătoare, însă femeia neagă acuzațiile. „Eu am dovezile pe mine. Pielea mea e dovada, nu vorbele”

Pe 12 decembrie 2022, un băiat de 7 ani din Câmpulung Moldovenesc a fost lovit de învățătoarea sa. S-a întors acasă cu zgârieturi și vânătăi pe corp, iar mama s-a l-a dus imediat la spital, pentru a obține un certificat medico-legal. 
După aceea, băiețelul s-a dus împreună cu mama lui la școală, pentru a o confrunta pe învățătoare. Întâi, mama a discutat cu directoarea, însă nu a reușit să rezolve absolut nimic. 
Conform Ziare.com, directoarea nu a făcut nimic în această privință, ba chiar mai rău. A încercat să o convingă pe mamă să nu depună plângere la poliție.

Aceeași sursă ne dezvăluie o parte din discuția cu directoarea, pe care mama a înregistrat-o. 
Directoarea (spre mamă): „Tu îți dorești foarte mult o plângere penală. Nu se întâmplă absolut nimic, din contră. Dacă se dovedește că nu ai avut dreptate, se poate întoarce împotriva ta”.
Copilul: „Dar m-a bătut”.
Directoarea: „Cu parul?”
Copilul: „Cu mâna”.
Directoarea: „Nu a văzut nimeni”.
După discuția cu directoarea, în care nu s-a ajuns la nici un consens, cei doi s-au dus să vorbească cu învățătoarea. Vă spunem de acum că această discuție a decurs chiar mai rău decât prima.
Edupedu ne dezvăluie dialogul dintre cei trei, după cum urmează:
Copilul: „Și nu poți să spui că nu m-ai lovit, am dovezile pe mine”.
Învățătoarea: „Unde te-am lovit?”
Copilul: „Aici și aici”.
Învățătoarea: „Cu ce te-am lovit?”
Copilul: „Cu mâna”.
Mama: „Îmi este greu să mă uit la dumneavoastră, nu sunteți umană, nu se face așa ceva doamnă. Nu se poate să facă așa ceva unui copil. Din prima zi l-ați trântit, l-ați trântit de scaun…”
Învățătoarea: „Nu, nu”.
Mama: „Să se facă dreptate, noi am mers la medicul legist,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.