Un deputat AUR a propus sancțiuni mai aspre pentru cei care poluează ilegal

1 min read
Un deputat AUR a propus sancțiuni mai aspre pentru cei care poluează ilegal

Distribuie acest articol!
Gianina Șerban, deputat de Ilfov al partidului AUR și membru în Comisia pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților, a inițiat o propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor. Proiectul prevede sancțiuni mai aspre pentru cei care poluează ilegal.
Gianina Șerban a precizat că această inițiativă este prim pas în lupta împotriva abandonării ilegale a deșeurilor.
„Propunerea legislativă vizează înăsprirea sancțiunilor și a pedepselor pentru cei care poluează solul, apa și aerul prin nerespectarea depozitării corespunzătoare a deșeurilor, deversarea poluanților în ape, arderi ilegale, introducerea ilegală a deșeurilor în scopul eliminării acestora”, a declarat deputatul AUR, cu mențiunea că persoanele interesate pot urmării derularea procedurii legislative la acest link.
Gianina Șerban a dat asigurări că va continua lupta protecția mediului atât în teren, cât și legislativ. „Sesizările dumneavoastră sunt atent studiate pentru a găsi cele mai bune soluții și viitoare proiecte legislative. Prin AUR, vocea ta se aude în Parlament”, a subliniat parlamentarul AUR.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.