Un document al Guvernului Britanic arată că rata mortalității la persoanele sub 50 de ani infectate cu Delta este 0,0%. Guvernul României a pornit o campanie media pentru vaccinarea copiilor

2 min read
Un document al Guvernului Britanic arată că rata mortalității la persoanele sub 50 de ani infectate cu Delta este 0,0%. Guvernul României a pornit o campanie media pentru vaccinarea copiilor

Un document întocmit de către Public Health England, o agenție a Guvernului Marii Britanii, arată că până la 6 august, peste 265.000 de englezi cu vârsta sub 50 de ani au fost depistați infectați cu varianta Delta.
Conform acestui document, în această categorie de vârstă rata mortalității este de 0,0% (zero).
De altfel, această grupă de vârstă prezintă risc zero la mai toate variantele de virus cunoscute până acum. Sursa arată că cea mai mare rată de deces la tineri este în cazul variantei Beta, respectiv 0,2%.
Delta nu prezintă un pericol major, dat fiind faptul că în conformitate cu datele obținute de Public Health England, rata de deces pe întreaga populație infectată cu Delta este 0,2%. Documentul integral poate fi accesat și descărcat de-aici.
Despre Public Health England puteți afla informații de pe siteul Guvernului englez.

În aceste condiții, Guvernul României a lansat pe 25 august un spot destinat convingerii părinților să-și vaccineze copiii.
Spotul este realizat de UNICEF și aprobat în unanimitate de CNA pentru distribuirea în regim de campanie socială de către televiziuni. În imagini, un băiat cu ochelari se plimbă într-un balon pentru a fi protejat. El exultă când vede un centru de vaccinare.
Clipul va fi difuzat de televiziuni timp de trei luni.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.