Un medic anunță că-l susține pe Dragoș Bucur: Sunt medic. Nu port mască în afara activității profesionale și nu mă vaccinez!

2 min read
Un medic anunță că-l susține pe Dragoș Bucur: Sunt medic. Nu port mască în afara activității profesionale și nu mă vaccinez!

Mărturia actorului Dragoș Bucur, conform căreia nu poartă mască de protecție și nu dorește să se vaccineze a stârnit reacții negative din partea multora, dar și de susținere.
Una dintre acestea vine din partea medicului ieșean Răzvan Constantinescu. Acesta a publicat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care își arată susținerea pentru actor.  Acesta a scris că nu este de acord cu purtarea măștii de protecție, pentru că cea mai bună metodă de a se proteja este păstrarea distanței. Reamintim că autoritățile afirmă necesitatea purtării măștii și afirmă că vaccinarea este soluția pentru a termina pandemia.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.
Iată mesajul dr. Răzvan Constantinescu, medicul din Iași. Reamintim că acesta a fost reclamat la Colegiul Medicilor pentru alte declarații ale sale despre vaccin.
„Pentru că eram suspendat de FB în zilele când hoarde de spălăței îl înfierau cu mânie progresistă pe domnul Dragos Bucur, revin acum cu susținerea fermă:
SUNT MEDIC. NU PORT MASCĂ ÎN AFARA ACTIVITĂȚII PROFESIONALE ȘI NU MĂ VACCINEZ!
Argumente:
1. Nu există niciun studiu care să confirme că purtatul măștii poate opri răspândirea unui virus cu tropism respirator. Inclusiv OMS s.r.l. (în aprilie) și CDC (în august) au arătat clar că purtatul măștii este indezirabil în contextul (așa-zisei) pandemii. În schimb, prin umezire rapidă ca urmare a expirului repetat, masca devine un mediu ideal pentru bacterii; în plus, nivelul de oxigenare scade. În plan psihologic, depersonalizarea relațiilor sociale prin acoperirea feței induce efecte nefaste (în special copiilor, dezvoltării lor cognitive). Dacă am febră sau mă simt rău, stau în casă, nu ies să dau o eventuală viroză și altora. Asimptomaticii nu transmit boala.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.