Un tată a pierdut custodia fiicei lui de cinci ani după ce a plecat în oraș și a lăsat-o nesupravegheată în casă

2 min read
Un tată a pierdut custodia fiicei lui de cinci ani după ce a plecat în oraș și a lăsat-o nesupravegheată în casă

Un tată în vârstă de 30 de ani a pierdut custodia fiicei sale de 5 ani, după ce s-a descoperit că fetița a rămas singură în casă începând cu ora 8 seara. 
Motivul a fost că bărbatul a vrut să iasă la o terasă cu prietenii săi, așa că s-a văzut nevoit să-și lase copilul singur, „supravegheat” de Alexa, asistentul virtual care aparține site-ului Amazon.
Se pare că micuța dormea, iar tatăl său o urmărea cu ajutorul aplicației de pe telefon. 
Poliția a aflat despre acest caz pentru că în jur de ora 2 dimineața, bărbatul a început să fie agresiv cu partenera sa, cea se afla și ea cu el în seara respectivă.
După ce au băut mai multe pahare, au început să se certe. Cearta a degenerat rapid și bărbatul a încercat să o sugrume.
Oamenii de la localul respectiv au încercat să-i despartă și au chemat poliția. Ulterior, bărbatul a fost arestat, iar autoritățile au descoperit că acesta și-a lăsat fetița singură în casă.

„Acuzatul și-a lăsat copilul singur în casă începând cu ora 8 seara. S-a întâlnit cu partenera lui și au mers la un local, unde au început să bea.
Din spusele acestora, au schimbat mai multe localuri unde au băut în continuare. Apoi s-au luat la ceartă în jur de ora 2 dimineața. Autoritățile au intervenit și l-au arestat pe bărbat, după ce au descoperit vânătăi pe gâtul partenerei sale.
Femeia a mărturisit că bărbatul și-a lăsat fiica singură în casă, pentru mai multe ore.
Cei doi spun că nu-și amintesc mare lucru din seara respectivă, în afară de cearta care a izbucnit la final”, a declarat procurorul Stephen Davies, pentru The Mirror.
Avocatul bărbatului, Gareth Walters, susține că acuzatul nu a mai avut niciodată astfel de incidente.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.