USR: De la „fără penali în funcții publice” la politizarea Justiției

1 min read
USR: De la „fără penali în funcții publice” la politizarea Justiției

Alianța pentru Unirea Românilor critică dur decizia ministrului Stelian Ion (USR) de a semna și trimite la Guvern proiectul privind desființarea Secției pentru Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ), în ciuda avizului negativ dat de CSM.

„USR imită PSD și politizează Justiția. PNL și UDMR aplaudă! După patru ani în care ne-au explicat cum politicul nu trebuie să politizeze Justiția, USR calcă în picioare voința magistraților exprimată prin avizul negativ dat de Consiliul Superior al Magistraturii și merge mai departe cu desființarea Secției Speciale”, se arată într-o comunicare AUR.

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor constată însă schimbarea atitudinii USR față de politizarea Justiției. Când PSD se implica în chestiuni legate de justiție, USR „ se dădea cu capul de asflat. Acum că USR politizează în modul cel mai abject Justiția e totul în regulă.

Adevărul este că pe tema politizării Justiției nu este nicio diferență între USR, PSD, PNL și UDMR”, susțin reprezentații AUR.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.