Vacanța în satul meu – concurs cu premii organizat de RNDR pentru copii. Regulament și premii

3 min read
Vacanța în satul meu – concurs cu premii organizat de RNDR pentru copii. Regulament și premii

Roxana Dobre
– 24 iunie 2022 10:41

Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală (RNDR) lansează o invitație la desen pentru toți copiii și va premia lucrările originale, care reflectă specificitatea satului românesc. Micii artiști pot realiza lucrările apelând la orice tip de „ustensile”: pensule, creioane, carioci etc. Lucrările trebuie transmise până pe data de 11 iulie 2022 inclusiv.
La concursul ”Vacanța în satul meu” poate participa orice copil cu reședința în România. Concurenții vor fi împărțiți în patru categorii de vârstă, după cum urmează: preșcolari, clasa premergătoare – clasa a IV-a, gimnaziu, liceu. Termenul limită de înscriere este 11 iulie 2022.Pentru a facilita înscrierea, RNDR pune la dispoziția concurenților trei metode:
Intri pe rndr.ro în secțiunea Concurs RNDR (link activ), rogi un părinte să completeze formularul online de înscriere în concurs și să încarce lucrarea. Este important să citiți acordurile privind prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea lucrărilor disponibile AICI și să bifați căsuțele aferente, pentru a finaliza înscrierea în concurs.
Trimiți un email pe adresa [email protected], în care te prezinți (nume, prenume, vârstă, adresă, număr de telefon la care poți fi contactat/ă, școala pe care o urmezi, pasiuni etc.), menționezi că dorești să participi la Concursul RNDR, precizezi titlul lucrării și ne explici în câteva cuvinte de ce ai ales să reprezinți o anumită priveliște/persoană etc., reprezentativă pentru satul românesc. Trimiți lucrarea ta în format JPEG, PNG sau PDF.
Poți trimite lucrarea și prin poștă, la adresa Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Bd. Carol I nr. 2-4, Sector 3, București, cod poștal 030163, însoțită de explicațiile enumerate la punctul de mai sus. Nu uita să scrii pe plic: „Pentru Concursul RNDR” și să îl trimiți cu câteva zile înainte de data limită de înregistrare la concurs, ca să aibă timp să ajungă la noi. Avem nevoie și de acordul părinților/aparținătorilor legali cu privire la prelucrarea datelor cu caracter privat, precum și în vederea utilizării imaginilor înscrise în concurs la ilustrarea unor materiale promoționale fără scop comercial. Formularele sunt disponibile pe www.rndr.ro.

Regulament:Înscriere la concurs și trimiterea lucrării prin poșta electronică sau clasică se pot face în intervalul 24 iunie – 11 iulie 2022, până la ora 23:59 (ora României).Lucrările vor fi publicate pe www.rndr.ro și vor fi promovate pe conturile de social media ale RNDR și vor fi însoțite de o scurtă prezentare a autorului/autoarei. Lucrările vor putea fi votate pe www.rndr.ro în perioada 12 iulie – 15 august 2022, până la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii vor fi desemnați în urma voturilor unice exprimate pe www.rndr.ro. Fiecare utilizator va putea vota o lucrare o singură dată.În cazul în care două sau mai multe lucrări vor înregistra același număr de voturi pe www.rndr.ro, departajarea se va realiza în funcție de scorul de distribuție și de numărul de voturi primite online pe pagina RNDR, până la data de 15 august 2022. Dacă două lucrări vor avea același scor de distribuție, departajarea se va face în funcție de numărul de voturi. Dacă două lucrări vor avea același scor de distribuție și același număr de voturi,

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.