Vârsta e doar un număr! O femeie de 61 de ani și soțul ei de 24 de ani anunță că vor avea un copil

2 min read
Vârsta e doar un număr! O femeie de 61 de ani și soțul ei de 24 de ani anunță că vor avea un copil

Iubirea nu are vârstă! O femeie de 61 de ani și soțul ei de 24 de ani anunță că vor avea un copil
Dacă ești prezentă pe TikTok, cu siguranță ai dat de cel puțin un clip al cuplului Cheryl McGregor și Quran McCain. Ea are 61 de ani, el 24, însă vârsta este doar un număr pentru cei doi îndrăgostiți, care acum se pregătesc să devină părinți!

Cheryl și Quran s-au întâlnit prima dată pe când tânărul avea doar 15 ani, însă aceştia insistă că nu au avut o relaţie de dragoste până anul trecut. Bărbatul este chiar mai tânăr decât copiii lui Cheryl, fiind mai apropiat, mai degrabă, de vârstă nepoților ei, însă acest lucru nu a stat în calea fericirii celor doi.

Tânărul în vârstă de 24 de ani a dezvăluit că deși între el și Cheryl este o diferența de vârstă considerabilă, femeia este plină de viață și are un suflet tânăr. Acesta a dezmințit și zvonurile potrivit cărora ar sta cu Cheryl pentru bani.
„Chiar dacă e o diferență de vârstă considerabilă între noi, nu ne gândim niciodată la asta pentru că Cheryl are un suflet tânăr. Cred că cea mai mare greșeală e că lumea să creadă că mă folosesc de ea sau că aștept să fiu trecut în testament”, a mărturisit iubitul femeii. „Ne-am conectat la nivel spiritual. Nu contează în ce situațîi suntem puși. Reușim să ne conectăm de câte ori suntem împreună”, mai spune Quran.

Cheryl și iubitul ei cu 37 de ani mai tânăr s-au căsătorit anul trecut, iar acum se pregătesc să devină părinți. Fiindcă Cheryl nu mai poate rămâne însărcinată pe cale naturală, cei doi au decis să apeleze la o mama surogat sau să adopte un copil.
„Noi preferăm ideea de mamă surogat,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.