VIDEO: George Badiu (AUR) – Am promis corectitudine în administrarea banului public, că se va termina cu hoția.

2 min read
VIDEO: George Badiu (AUR) – Am promis corectitudine în administrarea banului public, că se va termina cu hoția.

Deputatul George Badiu de la Alianța Pentru Unirea Românilor a făcut o serie de declarații în cadrul emisiunii postului local ATLASTV din Vrancea, unde a și obținut mandatul de parlamentar.
  „ – Succesul AUR la alegerile parlamentare se datorează întregii echipe și în primul rând poporului român, deoarece fără voturile cetățenilor  nu am reușeam.
 – Nu am fost prin televiziuni pentru că marile trusturi media ne-au impus un embargo, în ceea ce privește existența AUR, cu scopul vădit de a nu afla populația de această mișcare politică. În concepția lor au avut impresia că dacă populația nu află de noi, nici voturi nu vor veni spre noi, dar rețelele de socializare și discuțiile față în față, om cu om, ne-au ajutat foarte mult.”, afirmă deputatul AUR, George Badiu. 
Principalele declarații:

Am avut o campanie atipică care s-a bazat mai mult pe mediul online. Am încercat să discutăm cu oamenii, pentru că votantul nu mai pune bază pe minciunile cu care a fost îmbrobodit atâția ani. Votantul român este atent la cu totul alte aspecte, să te vadă la față, să simtă că are de a face cu cineva care îi spune adevărul și care nu îl minte frumos.
Și în Vrancea s-a promis aeroport, un spital nou la Focșani, investiții nenumărate și nu s-a făcut nimic. Dacă vii și îi promiți lapte și miere, el se uită deja la tine cu o totală neîncredere, pentru că el știe ca aceleași povești, ”gogoși”, ca să le spunem așa au fost servite și de alții.
Le-am promis oamenilor corectitudine în administrarea banului public, că se va termina cu hoția și cu tot felul de matrapazlâcuri care s-au făcut pe partea financiară în România. Avem o rețea de tip interlop, transpartinică, care calcă totul în picioare pentru a-și atinge scopurile.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.