VIDEO: Rafila, combinații, SECURITATE, premierul PSD

2 min read
VIDEO: Rafila, combinații, SECURITATE, premierul PSD

Aparent un personaj inofensiv cu o alură de profesionist, un om cu vorbele la el, doctorul Alexandru Rafila este premierul lansat de PSD în perioada alegerilor parlamentare.

Cine este de fapt dr. Rafila?

Microbiologul Alexandru Rafila este tot timpul prezent pe micile ecrane pentru a discuta cu televiziunile prietene pe tema covid-19 deși acesta nu are specialitatea de medic infecționist. Îl ajută doar funcția de reprezentat al României la Organizația Mondială a Sănătății. Doctorul Rafila a simțit gustul puterii sau cineva îl împinge de la spate spre funcții tot mai înalte. Acesta s-a postat ca un factor de manipulare a opiniei publice pentru a direcționa voturi către partidul său de suflet PSD. Pentru serviciile sale obține un post în Parlament din partea PSD și a ajuns chiar să fie propus premier.

De ce spunem asta? Pentru că dr. Alexandru Rafila este fiul lui Alexandru Rafila tatăl, fost șef al Securității Arad, personaj implicat în epurări masive și crime împotriva umanității. Cei care se împotriveau orânduirii socialiste în perioada stalinizării în zona Banatului erau hăituiți, torturați, aruncați în lagăre sau uciși pe loc și aruncați în gropi comune la ordinul lui RAFILA tatăl.

Alexandru Rafila fiul îl apără pe tatăl său și nu vrea să recunoască că acesta a fost un criminal odios.  „Tata nu a fost implicat în masacrul țăranilor, era deja exclus din Securitate. Tata a lucrat până în iunie 1949 în Securitate. Eu am aflat despre aceste lucruri când eram student, nu știu foarte multe. Da, este adevărat.”, a declarat Rafila fiul despre tatăl său.

Alexandru Rafila fiul nu este vinovat de ce a făcut tatăl său, dar de ce acesta este obsedat de funcții. Alexandru Rafila este reprezentantul OMS, șeful Societății de Microbiologie din România, deputat PSD și chiar a încercat să obțină funcția de premier,

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.