Vlad Bilețchi(AUR): „Oamenii care ajung la putere uită datorită cui au ajuns acolo. Drumul în IAD este pavat cu intenții bune”

2 min read
Vlad Bilețchi(AUR): „Oamenii care ajung la putere uită datorită cui au ajuns acolo. Drumul în IAD este pavat cu intenții bune”

Vlad Bilețchi trage un semnal de alarmă că partidul AUR, prin Caravana AUR, nu merge prin toată Republica Moldova să cerșească voturi, ci merge să informeze cetățenii cu privire la ce este adevărat sau fals din politică. Votul dat pentru partidul AUR nu este pentru noi, este pentru copiii și familiile noastre.

“Noi știm exact care este adevărul și cum stau lucrurile în Republica Moldova. Până și rușii, găgăuzii sau ucranienii din Moldova afirmă că moldovenii sunt români. Oamenii care ajung la putere uită datorită cui au ajuns acolo. Nu este meritul lor că au ajuns deputați, ci este meritul oamenilor care l-au votat. Oamenii știu foarte bine că fiecare televiziune are un propietar politic. Și dreapta și stânga au propietari politici și niciunul nu spune lucrurilor pe nume, ci trage un pic spre partea lui. Eu am rămas uimit cum Președintele Maia Sandu l-a felicitat pe Putin de ziua lui, dar nu a putut să zică nimic despre Eminescu.

Eu de când sunt mic urmăresc politica și sunt foarte pasionat. Vâd cum se repetă pe aceeași roată, iar și iar, Moldova fără comunști și Moldova fără Voronin. Noi atenționăm că cu voturile bine intenționate ale oamenilor în Parlament ar putea ajunge niște draci. Drumul în Iad este pavat cu intenții bune.”, a spus Vlad Bilețchi la Costuleni,Ungheni.

Navigare în articole

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.