USR Tineret atacă din nou Biserica pentru că a „îndrăznit” să se opună educației sexuale în școli: Manipulați, ca de obicei, apelând la frica și lipsa de cunoaștere a oamenilor

2 min read
USR Tineret atacă din nou Biserica pentru că a „îndrăznit” să se opună educației sexuale în școli: Manipulați, ca de obicei, apelând la frica și lipsa de cunoaștere a oamenilor

USR Tineret a reacționat agresiv la poziția oficială a Bisericii Ortodoxe Române referitoare la educația sexuală în școli. Patriarhia Română și-a asumat opoziția față de introducerea oricărei ideologii în învățământ, inclusiv a educației sexuale propuse astăzi, pentru a menține inocența vitală a copiilor.
Tinerii din USR vorbesc fără respect față de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, spunând că acesta contribuie la „menținerea stării actuale dezastruoase” a copiilor.
„Prin faptul că afirmați că: „E o minciună că lipsa orelor de educație sexuală a dus la numărul mare de mame minore.” – contribuiți indirect la menținerea stării actuale dezastruoase, în care copiii nu știu nici când sunt agresați, nici când sunt agresori, la rândul lor! Școala noastră „formează” cetățeni care au o viziune confuză asupra a ceea ce înseamnă consimțământul și respectul față de integritatea corporală și psihică a celorlalți. Cu toate astea, puneți conștient umărul la fragilizarea fibrei morale a tinerilor și-așa lipsiți de busolă, uitați de un sistem care își calculează mișcările în funcție de voturi și bani.”, scrie pe pagina USR Tineret.
În continuare, aceștia atacă fiecare argument adus la Patriarhie, acuzându-l pe PF Daniel de ignoranță, de semidoctism și de minciună.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
„Educația sexuală este un atentat asupra inocenței copiilor.” – Apelați cu perfidie la imagini și structuri lingvistice cu impact puternic asupra părinților, inducându-le ideea că educația sexuală e primul pas în drumul spre hipersexualizare. Numai că peste tot unde a fost predată obligatoriu, educația sexuală a fost corelată cu reducerea activității sexuale în rândul adolescenților. Adolescenții nu numai că își încep viața sexuală mai târziu, sexul nemaireprezentând „fructul interzis”, dar aceștia au mai puțini parteneri și evită practicile sexuale riscante.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.