Vrabia mălai visează. USR, un proiect eșuat. În 2024 dispare de pe scena politică – CRITICII.RO

2 min read
Vrabia mălai visează. USR, un proiect eșuat. În 2024 dispare de pe scena politică – CRITICII.RO

Cătălin Drulă, președintele a ce a mai rămas din USR, a afirmat că va face opoziție reală PSD și PNL, care au dus țara în pragul falimentului. Mai mult decât atât, USR-iștii sunt optimiști cu privire la viitor, ei speră ca după alegerile din 2024 să dea premierul României. Numai că majoritatea sondajelor arată că USR, la fel ca partidele care au fost la guvernare până acum, sunt în scădere, românii nicidecum nu i-ar mai vota ca în trecut.

Cât a fost la guvernare cu PNL, USR nu a „livrat” decât promisiuni și cam atât. În plus, miniștrii USR – unii „școliți” la Viena, nu au fost capabili să gestioneze o criză sanitară. Unde mai pui că unii dintre ei s-au și îmbogățit în câteva luni, cum este chiar cazul lui Drulă.

USR va dispărea de pe scena politică pentru că acest „partid” este format din oameni care nu știu ce înseamnă să guvernezi o țară. La fel ca și PSD-iștii și PNL-iștii, cei din USR au făcut afaceri cu statul (chiar cazul lui Barna) – nicidecum nu vin din mediul privat a.î. să înțeleagă cum funcționează afacerile în România și care sunt principalele nevoi ale antreprenorilor români.

Ca să se scuze anticipat pentru dezastrul din 20204, Drulă a ținut să specifice într-o declarație de presă că va intra la guvernare, dacă USR dă și premierul țării. Doar astfel USR poate livra „măsurile grele, complexe şi dure” care vor trebui luate pentru a frâna „dezastrul economic care se pregăteşte”. Noi credem că românii s-au lămurit de ce pot toate aceste partide pline de corupți și de oameni vânduți intereselor străine și se vor gândi de două ori înainte să mai pună ștampile pe vreo formațiune politică de acest fel. Românii au înțeles că vor patrioții în fruntea țării și asta este ceea ce vor vota, spre disperarea lui Drulă, care va ajunge la fel ca toți ceilalți la lada de gunoi a istoriei.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.