Website-ul manuale.intuitext.ro instrumentul de lucru extrem de util pentru toate cadrele didactice

2 min read
Website-ul manuale.intuitext.ro instrumentul de lucru extrem de util pentru toate cadrele didactice

Dragi cadre didactice, echipa Intuitext a creat website-ul manuale.intuitext.ro pentru a vă oferi un instrument de lucru extrem de util la clasă.
Aici veți regăsi manualele acreditate Intuitext în format pdf astfel încât să le puteți răsfoi de fiecare dată când aveți nevoie.
De asemenea, puteți vedea modul în care manualele Intuitext au fost gândite să abordeze teme de interes pentru elevi într-un mod ușor de înțeles. Lecțiile sunt construite pe baza unor exemple practice, relevante pentru experiența de viață a elevului.
Fiecare manual Intuitext are și variantă digitală care reprezintă un real ajutor datorită imaginilor și elementelor virtuale (animații și filmulețe).
Imaginile pot fi folosite drept suport în predare sau în activități efectuate în clasă, contribuind la înțelegerea conținutului prezentat. Filmele și animațiile sunt destinate procesului de predare-învăţare desfăşurat la clasă şi acasă și abordează aspecte dificil de înțeles pentru elevi.
Structura website-ului este una ușor de înțeles, manualele sunt grupate pe clase și în momentul când dați click pe oricare din ele se va deschide o nouă fereastră unde veți putea răsfoi și citi manualul selectat de dumneavoastră.
În plus, vă oferim posibilitatea să descărcați în mod gratuit materiale pe care le puteți folosi la clasă astfel încât elevii să exerseze în mod constant cunoștințele dobândite de-a lungul timpului.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.