X-periența curățeniei la superlativ chiar la tine acasă cu Rowenta X-Force Flex

2 min read
X-periența curățeniei la superlativ chiar la tine acasă cu Rowenta X-Force Flex

X-plorează noua tehnologie a aspiratorului X-Force Flex
Dorințele tale în materie de curățenie impecabilă vor fi îndeplinite cu Rowenta X-Force Flex, aspiratorul vertical ce dispune de 3 trepte de putere: Eco, ce asigură performanță și autonomie optimizată pentru utilizarea zilnică, Max, pentru o aspirare în profunzime, în special pe covoare și mochete și treapta Boost ce oferă acel plus de putere în situații extreme. De asemenea, panoul de control îţi permite să optimizezi sesiunile de curăţenie prin monitorizarea în timp real a autonomiei și setarea puterii de aspirare în funcţie de nevoi.

Cu X-Force Flex curățenia este o joacă de copii! Datorită tehnologiei inovatoare Flex, ai acces de până la 4 ori mai mult sub piesele joase de mobilier, fără să fie nevoie să te apleci – aparatul se strecoară și în locurile ce par inaccesibile. În plus, peria motorizată cu iluminare LED dezvăluie particulele de praf de oriunde pentru a le aspira precis.
#Good to know: Folosește X-Force Flex pentru puterea sa de aspirare, dar și pentru sistemul performant de filtrare ce captează și reține 99.9% din particulele de praf, fiind un aliat perfect pentru persoanele ce se confruntă cu alergia la praf.
Descoperă poziția inovatoare Stop&Go
Poziția Stop&Go reprezintă una dintre noutățile acestui dispozitiv inteligent, ce îți oferă posibilitatea de a te opri din aspirarea podelei, pentru a începe curățarea altor suprafețe cu aspiratorul manual. Important este că atât peria, cât și tubul, vor rămâne în poziție verticală.
4 accesorii pentru utilizări multiple
Versatil, performant, puternic, într-un cuvânt X-Force! Pentru o curățenie riguroasă, ai la dispoziție 4 accesorii dedicate în lupta împotriva particulelor de praf și a murdăriei. Capul de aspirare Aqua permite aspirarea și spălarea suprafețelor în același timp! Ba mai mult, datorită tehnologiei avansate cu 2 canale de aspirare,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.