Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depășit USR-PLUS în sondaje. Cristian Pîrvulescu: Nu mă surprinde acest sondaj

2 min read
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depășit USR-PLUS în sondaje. Cristian Pîrvulescu: Nu mă surprinde acest sondaj

În cel mai recent sondaj realizat de INSCOP, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depășit Alianța USR-PLUS în sondaje. Totuși, luând în considerare și sondajele din lunile trecute, diferența dintre cele două formațiuni politice a scăzut. Pe primele două poziții rămân Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, potrivit Aleph News.

PSD – 30,2%
PNL – 26,6%
AUR – 14,2%
USR-PLUS – 13,2%

„Nu mă surprinde acest sondaj. (…) În realitate, distanța dintre PSD și PNL scade sau rămâne relativ constantă. PNL-ul crește puțin acum, dar și PSD-ul crește puțin, iar în ceea ce privește AUR, față de luna iunie, scade distanța dintre USR și AUR.
Sondajele măsoară o stare a opiniei, care este schimbătoare. Astăzi, oamenii au o opinie, mâine au o altă opinie.”, a declarat într-o emisiune, politologul Cristian Pîrvulescu.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.