Consilier local PNL din Bragadiru, amenințări către AUR: Dau drumul la câini, am gloanțe de argint

3 min read
Consilier local PNL din Bragadiru, amenințări către AUR: Dau drumul la câini, am gloanțe de argint

Distribuie acest articol!
Grupările mafiote din cadrul Partidului Național Liberal Ilfov au realizat că Alianța pentru Unirea Românilor AUR este o forță redutabilă care va stopa accesul la banul public pentru interesele interlopilor și au trecut la amenințări cu moartea.
Doi consilieri ai partidului Alianța pentru Unirea Românilor au fost amenințați voalat cu moartea de către un consilier local al PNL din Bragadiru, Dumitru Adrian.

Persoanele amenințate sunt Bogdan Crefelean, membru BECL – consilier parlamentar AUR și Mihai Florin Jereb, consilier parlamentar AUR. În spatele amenințărilor stau interesele financiare ale rechinilor imobiliari din Bragadiru. Candidatul AUR la funcția de primar al orașului Bragadiru Costin Ioniță este cotat cu prima șansă în cadrul scrutinului electoral.
Bogdan Crefelean i-a făcut o plângere penală consilierului PNL Dumitru Adrian
„În data de 09.06.2021, în urmă unor dezbateri și discuții în mediul online pe unul din grupurile publice din Bragadiru, jud. Ilfov, la ora 18.44 am primit mai multe mesaje, în care consider că am fost amenințat sub o formă directă de către domnul Dumitru Adrian, consilier local în CL Bragadiru, ales din partea PNL. În fapt, pentru faptul că am discutat pe unul din subiectele de campanie electorală, domnul Dumitru Adrian a găsit de cuviință să mă contacteze pe mesageria privată și să-mi aducă la vedere faptul că dacă mai comentăm pe postările publice ale dânsului, dă “drumul la câini” și că are și dânsul “gloanțe de argint”, lucruri repetate și la ora 20.03, precum se poate vedea în documentul atașat ce cuprinde întreagă conversație. Având în vedere acest fapt și că eu, Crefelean Bogdan, șef de cabinet la cabinet parlamentar AUR Ilfov și reprezentant AUR în Biroul Electoral de Circumscripție Locală Bragadiru, mă simt amenințat de către acest domn, va rog să luați măsurile legale ce se impun și, deasemenea, să-mi oferiți protecție pe durata campaniei electorale ce se desfășoară în Bragadiru, pe perioada 10-27.06.2021. Vă solicit acest lucru dat fiind faptul că activitatea BECL se desfășoară în același sediu cu al primăriei Bragadiru, în care ar trebui și dânsul să-și desfășoare activitatea. Vă mulțumesc.”, se arată în plângerea lui Bogdan Crefelean înaintată organelor de Poliție.
Mesaje Adrian Dumitru PNL by FreePress on Scribd

Liderii Alianței pentru Unirea Românilor consideră că nu sunt de admis astfel de fapte în România secolului 21, iar organele de anchetă trebuie să îl sancționeze pe cel în cauză conform legii. 
Primarul oraşului Bragadiru, din judeţul Ilfov, Vasile Cimpoeru (PNL), a fost condamnat definitiv vineri la 4 ani şi 4 luni de închisoare, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti, în luna ianuarie anul curent. Cimpoeru a fost acuzat de  instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals intelectual în legătură cu emiterea unor autorizaţii de construire.
În acelaşi dosar a fost condamnat şi Sorin Adrian Măgureanu, arhitect şef al oraşului Bragadiru. Cimpoeru a fost timp de mai multe mandate primar al oraşului Bragadiru.
AUR nu va face alianță în Bragadiru cu niciunul dintre partidele care i-au furat pe români timp de 31 de ani. AUR face alianță cu românii!
Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.