De Paști, faceți-vă vouă și nouă un cadou: cumpărați de la români! Azi, încălțăminte de la Marelbo

Acest articol nu este o reclamă. Am luat decizia să scriu acest articol încurajat de mesajul lui Puya despre ajutorul real pe care-l putem acorda semenilor noștri. Nu am discutat niciodată, direct sau indirect cu cineva de la Marelbo.
Acest articol nu este publicitate. Este o mărturie. Am auzit prima oară de Marelbo, din întâmplare, când ieșeam acum vreo lună dintr-un mare magazin de unde făceam cumpărăturile.
Am trecut pe lângă vitrină și am întors capul când am observat un sticker cu „Fabricat în România”. Cum îmi trebuia o nouă pereche de încălțăminte, am zis să intru. Și-am rămas.
Până la urmă, nu am cumpărat nimic atunci, pentru că nu aveau mărimea mea la încălțările care mi-au plăcut. Dar nicio problemă, mi-am găsit exact mărimea la magazinul lor online. Comanda a venit în fix 48 de ore. Lista magazinelor fizice o găsiți aici.
Prețurile sunt foarte accesibile și încălțămintea este din piele. Ulterior, m-am bucurat și mai mult când am aflat povestea Marelbo: patronul, Aurel Bobu, a pornit de jos, începând prin a fi ajutor de cizmar.
Ulterior, în timp, omul a construit, prin munca sa, o fabrică de încălțăminte la Vicovu de Sus. Acum, fabrica hrănește 700 de angajați și familiile lor. Plus angajații de la magazinele din țară. Cred că sunt peste 1.000 de oameni, care au rămas în țară, alături de familiile lor.
Sunt chiar fericit că am putut cumpăra de la ei, încălțămintea este minunată. Decât să dau banii pe produse fabricate în Asia, în regim de semi-iobăgie, mai bine celor care muncesc în și pentru oamenii din această țară. Acum, ne pregătim să le cumpărăm și copiilor noștri de-acolo.
Oameni buni, ca să mai avem o șansă, cumpărați de la români!

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă,

 » sursa: www.r3media.ro