Doar nu vă așteptați ca un general umflat de sistem și cu pensie specială să le elimine? – CRITICII.RO

1 min read
Doar nu vă așteptați ca un general umflat de sistem și cu pensie specială să le elimine? – CRITICII.RO

În România sunt peste 200.000 de beneficiari ai sistemului de privilegii speciale. În medie aceștia obțin lunar undeva la 1.000 de euro, asta înseamnă că românii dau din munca lor sinecuri de peste 2,5 miliarde de euro.

Aceste pensii speciale ar trebui eliminare deoarece ele blochează dezvoltarea țării. Din acești bani se puteau anual face 50 de spitale județene sau 2.500 de km de autostradă. În condițiile în care de la Uniunea Europeană obținem în medie doar 3,5 miliarde de euro anual, pensiile speciale sunt imense ca valoare.

Un milion de români trăiesc cu o pensie mai mică sau egală cu 1.000 de lei, mai puțin din ce este necesar pentru a putea trăi.

Nicolae Ciucă are și el pensie specială și una mare. Dacă generalul este pensionar ce mai caută la conducerea țării, noi știam că te pensionezi atunci când nu mai poți munci.

Nicolae Ciucă, generalul slab de minte dar umflat de sistem cu stele, duce acasă lunar 15.000 de euro. Acești bani se obțin din mai multe sinecuri precum: pensia specială, indemnizația de premier, indemnizația de parlamentar și tot felul de bani din comisii, funcții și comitete.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.