Editura INTUITEXT vă prezintă manualul câştigător pentru Muzică și mișcare, clasa III-a!

3 min read
Editura INTUITEXT  vă prezintă manualul câştigător pentru Muzică și mișcare, clasa III-a!

Manualul INTUITEXT pentru Muzică și mișcare propus de profesoarele Mirela Rizea Marinescu, Mihaela Predoiu (Ana Motora-Ionescu – postum) este structurat pe trei mari secțiuni: Magia muzicii, Sunetul instrumentelor și Limbajul muzicii.
Manualul INTUITEXT de Muzică și mișcare este un instrument de lucru modern și operaţional, care abordează un stil activ de predare-învățare-evaluare, ţinând cont de particularităţile de vârstă ale elevilor.
Conținuturile muzicale se îmbină armonios cu cele de limba română, de știinţe ale naturii, urmărindu-se transdisciplinaritatea.
Vă informăm că perioada de selecție a manualelor pentru clasa a III-a și a IV-a este: 16 iulie-28 iulie 2021!
Descoperiți manualul INTUITEXT de Muzică și mișcare:
RĂSFOIȚI MANUALUL TIPARIT

RĂSFOIȚI MANUALUL DIGITAL

PREZENTARE GENERALĂ:
Manualul este conceput într-un singur volum de 96 de pagini.
Alegeți manualul INTUITEXT și primiți GRATUIT Pachetul Învățătorului care cuprinde:

Un set de manuale pentru clasa a III-a;
Acces la ScoalaIntuitext.ro, în zona de resurse educaționale online (filme de predare, teste de evaluare: inițiale, sumative și finale, jocuri de exersare);
Ghidul Învățătorului (planificarea și proiectarea unităților);
Fișe de lucru (ortograme, elemente de geometrie, înmulțirea și împărțirea, numerația, probleme cu cele 4 operații aritmetice, fracții recapitulare, probleme)
Activități educaționale pentru clasa a III-a;
Amenajarea clasei;
Adeverință de utilizator al produselor Intuitext;
Un abonament Didactic Premium valabil 3 luni.

Manualul respectă programa școlară având ca scop dezvoltarea progresivă a competențelor specifice, precum și a celor transversale, necesare în viaţa cotidiană.
Învățarea prin descoperire, dar și prin activități în perechi sau în echipă, integrarea exercițiilor – joc sunt caracteristici definitorii ale manualului ce urmăresc să implice activ elevul în procesul de descoperire a noilor informații.
Cele 5 unități de învățare din cuprinsul manualului au pagini dedicate recapitulării și evaluării, iar la pagina de evaluare, elevului i se oferă o grilă de autoevaluare care îi permite să își stabilească cu ușurință nivelul la care se situează.
Sarcinile de lucru sunt însoțite de imagini sugestive, care au rolul de a facilita învățarea, de a-l implica activ pe elev în propria formare, de a-i capta și orienta atenția. Ca element suplimentar de motivare, pentru realizarea sarcinilor, elevii sunt sprijiniți cu indicații de rezolvare.
Varianta tipărită:
Varianta tipărită este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe platforma: www.manuale.edu.ro. Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.
Varianta digitală:
Varianta digitală a manualului sporeşte eficienţa didactică a demersului școlar. Informaţia oferită prin suporturile vizuale, audio, resursele multimedia este relevantă pentru vârsta elevilor.
IMPORTANT: pentru utilizarea eficientă a edițiilor digitale veți beneficia de suportul nostru pe toată durata anului școlar.
Iată câteva dintre punctele forte ale manualului INTUITEXTpentru  Muzică și mișcare, clasa III-a:

   1.prevede numeroase și diverse activităţi de învățare vizând exprimarea prin              mişcări corporale a unor lucrări muzicale,

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.