Femeile s-au săturat de stat în casă și au ieșit la protest: Libertatea este foarte importantă, guvernul aberează

2 min read

Românii s-au săturat de stat în casă și au ieșit la proteste în toată țara. Se estimează că aproximativ 20.000 de participanți au fost sâmbătă seara în București și câteva sute de mii în toată țară.

Nu este o dezinformare, așa cum scrie presa vândută pe 50 de milioane de euro, ci realitatea de pe teren.

Mulți tineri și multe femei în stradă. Sexul frumos și inteligent a fost prezent în stradă să ceară drepturi pentru români, să ceară stoparea abuzurilor guvernului și libertate de mișcare.

„Dacă vom fi uniți atunci vom fi și puternici. Nu mai putem accepta să stăm cu mască cât timp suntem în spațiul public sau la locul de muncă. Arafat și Voiculescu spun minciuni românilor și impun condiții aberante. Ei știu prea bine că la ei la minister nu se poartă mască decât de față ci cei străini sau când este presa prin zonă.

Masca nu ajută pe nimeni când vorbim de termen lung, chiar aduce probleme de sănătate precum astmul. Românii au nevoie de un sistem de imunitate puternic ori acesta vine și din traiul în spațiul liber, în natură. Nu mai înțelegem nimic: ni se spune să facem sport ca să fim sănătoși iar acum ni se spune să stăm în casă, dar ne aglomerează la magazine” a declarat Angela Popescu participantă la protestul de sâmbătă seara din București.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.