Jefuirea companiilor de STAT de către STAT și abandonarea românilor! Tentative de asasinat la adresa celor care dezvăluie corupția endemică

3 min read
Jefuirea companiilor de STAT de către STAT și abandonarea românilor! Tentative de asasinat la adresa celor care dezvăluie corupția endemică

În ultimele două luni de activitate jurnalistică am investigat diferite subiecte de interse național și nu numai. Am început cu un caz mărunt despre un pretins investitor spaniol în fotbalul românesc, Pablo Cortacero, care s-a dovedit a fi un escroc, conform documentelor și informațiilor prezentate.

Investigația a fost preluată de toată presa sportivă din România și internațională(EUROsport). Individul Cortacero și-a luat tălpășița și nu a mai aterizat în România. Cam așa arată investitorii din România în general. Depinde cât de bine sunt ancorați în combinații cu statul paralel mafiot. Dragnea avea dreptate cu statul paralel, el fiind membru de vază în acel stat paralel mafiot.

Împreună cu colegii mei am investigat mafia din energie, în urma liberalizării pieței energetice și al plângerilor primite de la români, din cauza facturilor mari. Consum estimat și regularizarea sunt două escrocherii ținute sub preș de ANRE, prin care cetățeanul este spoliat de bruma de bani pe care o are. Românii trăiesc cu spaima facturilor!!!

Comisia Europeană a cerut, vineri, printr-o scrisoare deschisă Guvernului de la București să vină cu explicații despre facturile mari la energie. Prețul energiei a crescut cu 18% in luna ianuarie.

Această investigație despre afacerile politicienilor români cu oligarhii controlați de Vladimir Putin a avut un impact major și a ajuns până la urechile miliardarilor în cauză, care au angajat o firmă de avocați să ne tragă la răspundere pentru dezvăluirile făcute. Nu ne temem de acești infractori pentru că cetățenii României sunt alături de noi. Organizăm revoluția oamenilor cinstiți împotriva mafiei transpartinice.

Un prieten, cercetător Prof. Dr. la un institut cunoscut din România, mi-a atras atenția, astăzi, că el a avut nevoie de protecție și pază pe o perioadă de 4 luni din cauza unei tentative de asasinat la adresa sa.  

„O sursă foarte credibilă ne-a atenționat că în anumite zone de structuri de criminalitate organizată cunoscută s-a vehiculat contractarea unui asasin plătit pentru lichidarea mea.”, a relatat presa despre cazul său.

Mafia din România începe să se simtă amenințată de tânăra generație care nu mai acceptă combinațiile și securiștii, de aceea a început să intimideze jurnaliștii și oamenii care fac dezvăluiri despre faptele de corupție. Avem o justiție impotentă, iar infractorii condamnați huzuresc din banii furați prin țările calde.

Românii abandonați de stat apelează la echipa noastră de jurnaliști pentru a li se face dreptate sau măcar mesajul să ajungă la nivel central. Presa aservită statului nu mai transmite ce se întâmplă în țară. Am obervat o similititudine între cazurile de la combinatul Turnu Măgurele și al minerilor din Valea Jiului.

Românii din aceste zone sărace nu înțeleg de ce televiziunile, vin, filmează la fața locului, dar nu transmit nimic pe post. Când presa este aservită sistemului mafiot transpartinic ce conduce România informația nu mai ajunge la cetățean. Mă uit la agențiile de presă naționale care au devenit obediente și total controlate de PSD, PNL&USR mai nou.

Jurnaliștii independenți,

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.