Lansare URIAGE cu iz franțuzesc în grădina Ambasadei Franței din România

2 min read
Lansare URIAGE cu iz franțuzesc în grădina Ambasadei Franței din România

Riduri, fermitate, luminozitate, booster procolagen, retinol, AHA, acid hialuronic, barieră blue light, unt de shea și ilipe, ulei de jojoba, scut anti-expozom, extract de măceșe, extract de rodie, Vitamina C, Vitamina E. Toate aceste subiecte și ingredinte ale noilor soluții de îngrijire globală anti-aging oferite de URIAGE au fost atinse, explicate și detaliate de cele 4 invitate în cadrul panelului de discuții. 
“De când am intrat în televiziune, unde lumina este aspră, am avut constant aceasta grijă de a arăta bine. Pentru mine, ridurile sunt o expresie a emoțiilor, a momentelor din viața noastră, a faptului ca am trecut prin plânsete, emoții mai bune sau mai puțin bune. Mă bucur nespus că există produse cosmetice precum URIAGE, care au acid hialuronic, retinol, etc și mă bucur că trăim în această eră a tehnologiei și inovației care ne ajută să tratăm eficient, dar cu blândețe, aceste imperfecțiuni.”, a declarat pe scena evenimentului Dana Săvuică.
Gamele anti-aging lansate de URIAGE propun rutine personalizate în funcție de vârstă:  gama AGE LIFT, poate fi folosită de la vârsta de 30 de ani, testele clinice atestă că utilizarea lor de două ori pe zi reduc până la 3 ori ridurile și oferă de 3 ori mai multă fermitate. Gama AGE ABSOLU, răspunde nevoilor persoanelor cu piele matură, de peste 50 de ani și este formulată special pentru femeile care se află în perioada de pre-menopauză sau menopauză. Aceasta este bogată în colagen, retinol și acid hialuronic, aceste ingrediente puternice din medicina estetică oferă produselor din această gamă o dublă protecție anti-age. Mai mult decât atât, în gama Age Lift regăsim două patente URIAGE: BLUE LIGHT BARRIER și TELOMERS PROTECT.

Telomerii joacă un rol protector și sunt, de asemenea, implicați în diviziunea celulară. Este dovedit științific că dimensiunea acestor telomeri (capetele scurte ale cromozomilor) este un indicator al longevității.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.