Nici nouă nu ne vine să credem că nu avem apă caldă! Unde e apa caldă Nicușor?

2 min read
Nici nouă nu ne vine să credem că nu avem apă caldă! Unde e apa caldă Nicușor?

Nicușor Dan și foștii lui colegi au mers în campanie cu sloganul: – ”Vă promitem apă caldă. Nici nouă nu ne vine să credem că trebuie să promitem așa ceva.” Campania electorală a trecut, Nicușor a ajuns primar și apa caldă promisă tot rece a rămas.

În această dimineață bucureștenii au primit tot apă rece, caldă e doar prin palatele liberale și la pluseriștii din guvern. Nicușor Dan ne anunță cu tristețe-n glas că mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 şi 6 ale Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii. Primarul Capitalei, a afirmat însă că sunt mai multe blocuri în Bucureşti unde termoficarea funcţionează sub parametri, precizând că a fost luată această decizie deoarece, dacă se forţa reţeaua pentru o temperatură mai mare, atunci exista riscul ca aceasta “să crape“. 

Nicușor spune că în fiecare dintre cele cinci sectoare, sunt zeci de blocuri care figurează cu ”parametri insuficienţi de furnizare a agentului termic”, fie numai pentru încălzire, fie şi pentru apă caldă. Unele dintre blocuri sunt afectate de sâmbătă sau de duminică, iar altele de luni, însă sunt şi blocuri care au probleme cu încălzirea din 13 sau din 14 ianuarie. 

Să spunem că nu e vina lui, dar are o vină morală pentru că ne-a mințit în campania electorală la fel ca toți politicieni care s-au perindat l-a primăria Capitalei. Din păcate aceaste minnciuni ale lui Nicușor Dan se rostogolesc de la o săptămână la alta și apă caldă și căldură tot nu avem.

Cum comentează bucureștenii problema apei calde pe rețelele de socializare 😂😂😂😂😂

Navigare în articole

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.