Sistemul – Noua Securitate ne-a învățat să ne urâm între noi în zi de sărbătoare – CRITICII.RO

3 min read
Sistemul – Noua Securitate ne-a învățat să ne urâm între noi în zi de sărbătoare – CRITICII.RO

La 32 de ani de la lovitura de stat din decembrie 1989 românii sunt dezbinați și plini de ură. Au o ură viscerală împotriva aproapelui. Dacă ar fi posibil ar dansa pe cadavrul aproapelui cum au făcut soldații la Târgoviște cu trupurile Ceaușeștilor. Azi, zi de mare sărbătoare națională dar parcă numai sărbătoare nu a fost. Președintele țării Klaus Iohannis a comemorat morții în Parcul Carol din București. Trebuia să îi spună cineva că astăzi a fost zi de sărbătoare iar de Ziua Unirii Principatelor nu a murit nimeni.

M-am uitat la evenimentele de la Iași și mi-am adus aminte de Emil Constantinescu. A fost primul șef de stat care a spus că serviciile secrete conduc țara spre distrugere. I-au aruncat cu cerneală în ochi. Un lider de partid le spune românilor de doi ani că țara este jefuită de 32 de ani de cei care l-au ucis pe Ceaușescu și s-au înscăunat în locul lui. Pentru curajul său, căci despre George Simion este vorba, a fost pedepsit într-un mod similar printr-un atac la comandă. George Simion a intrat în rândul președinților României fără să fie încă ales.

Vorbim despre ură și cei care o cultivă zilnic de 32 de ani. Ei au avut cel mai bun profesor: SECURITATEA. Securitatea ne învăța cum să descoperim dușmanul de clasă, cum să ne turnăm între noi, cum să ne băgăm familia la pușcărie. Astăzi, copiii Securității fac aproape același lucru. Dezinformarea este cea mai puternică armă a sistemului împotriva românilor.

Ion Iliescu a fost primul președinte înscăunat la putere prin arta dezinformării populației. Acest individ, încă în viață, și nepedepsit pentru crimele sale, i-a învățat pe români să se urască între ei în zilele de sărbătoare. De Ziua Națională a României, întâi decembrie 1990, marele om politic și mărturisitor în închisorile comuniste, Corneliu Coposu, a fost huiduit de o țară întreagă la Alba Iulia, totul fiind regizat de primul om în stat, Ion Iliescu. Ion Iliescu a manipulat atât de grav mulțimile prin Televiziunea Națională Română(TVR) în acea perioadă încât Corneliu Coposu a fost aproape să fie linșat. I-a salvat viața în ultimul moment Petre Roman, probabil conștient de mizeria pe care au comis-o. Același lucru îl fac azi TVR, Digi24 și toată salba de instituții media subordonate Noii Securități. Am numit cele două televiziuni pentru că sunt principalele canale de manipulare în masă a populației. TVR nu a învățat nimic din trecutul său odios.

Noua Securitate recurge la cele mai murdare arme împotriva AUR – divide et impera

Divide et impera (latină: „dezbină și stăpânește”) este un principiu al puterii de stat, deseori aplicat de guvernele statelor multietnice, potrivit căruia cea mai bună metodă de gestionare a unui asemenea stat este provocarea dușmăniilor interetnice pentru impunerea voinței guvernului și slăbirea împotrivirilor. în politică și sociologie, dezbină și stăpânește este o combinație de tactici (politice, militare sau economice) de câștigare și menținere a puterii prin divizarea unei populații în entități mai mici care luate separat au putere mai mică decât cel care își impune voința.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.