Sociolog: La următoarele alegeri vom avea Guvern cu AUR

1 min read
Sociolog: La următoarele alegeri vom avea Guvern cu AUR

Distribuie dacă ți-a plăcut
Ascensiunea Alianței pentru Unirea Românilor este de nestăvilit. Având în vedere că AUR este pe locul trei în majoritatea sondajelor cu privire la intenția de vot a românilor la următoarele alegeri și faptul că USR PLUS și PNL sunt în cădere liberă, putem să vorbim de intrarea acestui partid la guvernare după alegerile viitoare.

Sociologul Gelu Duminică a declarat că AUR ar putea ajunge al doilea partid din Romania la următoarele alegeri. Mai mult decât atât, profesorul asociat al Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București spune că sunt şanse ca partidul lui George Simion să facă parte în viitor din Guvern.

„Personal, cred că AUR va crește pana la următoarele alegeri și va avea un rezultat bun. AUR va continua să catalizeze toate nemulțumirile celor din societatea românească și a celor care experimentează lehamitea. Nu m-ar mira deloc ca la următoarele alegeri AUR să devina chiar partidul numărul 2 în România, nu neapărat numărul 3”, a precizat Gelu Duminică.

Distribuie dacă ți-a plăcut

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.