Sorin Lavric (AUR): Coaliția PSD-PNL pregătește introducerea raționalizării ca pe vremea comunismului?

2 min read

Îndemnul adresat românilor de către economistul șef al BNR, Valentin Lazea, de a trăi modest pentru că ne așteaptă vremuri grele a fost taxat dur de către senatorul AUR Sorin Lavric. Acesta consideră că mesajul nu este întâmplător, pe românii îi așteaptă o perioadă dificilă din cauza politicilor dezastruoase implementate de PSD și PNL. AUR este singurul partid care putea scăpa țara de această dictatură.

„Că actuala coaliție aflată la guvernare are deja reflexe comuniste nu mai este nicio o noutate pentru nimeni. Comasarea alegerilor locale cu alegerile europarlamentare, cu încălcarea tuturor regulilor democratice, precum și a recomandărilor făcute de către Comisia de la Veneția, demonstrează din plin deprinderile dictatoriale ale celor două partide.

Iar în timp ce coaliția PSD-PNL se pregătește să fraudeze alegerile, ca să pună din nou stăpânire pe toată țara, economia țării a ajuns în colaps, acest lucru fiind confirmat de economistul șef al BNR, domnul Valentin Lazea, care ne-a anunțat că viața de huzur de până acum a românilor s-a cam încheiat.

Mai mult, domnul Lazea ne-a prezentat și o strategie de supraviețuire pentru vremurile negre care ne așteaptă: să refolosim lucrurile uzate, să le reparăm, să sortăm plasticele (pe vremuri se colectau borcane), să mergem mai mult cu transportul în comun și cu trenul, mai puțin cu avionul.

Cum domnul Valentin Lazea nu putea lansa aceste avertismente în spațiul public așa de capul lui, înseamnă că trebuie să ne pregătim de tot ce este mai rău. Inclusiv de raționalizarea alimentelor ca pe vremea comuniștilor.

Pentru a putea stopa dictatura PSD-PNL este o singură soluție. Ca românii să vină în număr cât mai mare la vot și să aleagă AUR, singurul partid care are forța să oprească dezastrul care se prefigurează după decembrie 2024”, a declarat Sorin Lavric.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.