Sorin Lavric (AUR): România e bună de plată! Incompetența guvernului PSD îi costă pe români peste 42 milioane de euro

2 min read

Senatorul AUR Sorin Lavric aduce în atenția publică o altă mostră de incompetență din partea PSD. De data aceasta este vorba de Victor Ponta, care, pe vremea când era premier, a dat țepe investitorilor din domeniul energiei regenerabile care doreau să vină în România. Acum, românii sunt buni de plată întrucât a țara noastră pierdut procesul pe certificatele verzi și este obligată să plătească despăgubiri de peste 42 milioane de euro. Sorin Lavric a subliniat că, în acest caz, se impune ca Marcel Ciolacu să îl demită pe Victor Ponta din funcția de consilier onorific.

„Dacă în ciuda tuturor eforturilor de sabotaj, făcute chiar de la cel mai înalt nivel, prin vocea premierului PSD Marcel Ciolacu, România a reușit să câștige procesul Roșia Montana, evitându-se în felul acesta o catastrofă bugetară de mari proporții, nu același lucru s-a întâmplat în cazul procesului intentat României de către companiile din industria regenerabilelor țepuite de fostul premier PSD, plagiatorul Victor Viorel Ponta, actual consilier al premierului Marcel Ciolacu.

Plagiatorul Ponta, cât timp a fost premier PSD al României, a făcut ce știe cel mai bine un pesedist cel mai bine: a dat țepe investitorilor din domeniul energiei regenerabile care doreau să vină în România. Adică, celor zece companii din Austria, Germania și Cipru care doreau să aducă bani în țară, să facă locuri de muncă și să producă și energie ieftină pentru români.

Acum, România a pierdut procesul pe certificatele verzi, introduse și apoi amânate de incompetentul plagiator Victor Ponta, și este obligată să plătească despăgubiri în valoare de 42 de milioane de euro celor zece companii care au vrut să investească în România, dar s-au trezit țepuite de guvernul PSD. O țeapă pe care vor trebui să o achite toți românii din buzunarul lor.

Marcel Ciolacu ori îl demite pe consilierul țepuitor Victor Ponta, care a fost și rămâne o rușine pentru România, ori pleacă acasă împreună cu acesta. Din decembrie 2024, în mod obligatoriu, România trebuie să aibă un nou guvern, un guvern de AUR, care să pună interesele românilor pe primul loc”, a declarat Sorin Lavric.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.